Μπρέσεβιτς: «Μια μέρα να γίνω προπονητής και να γυρίσω στην ΑΕΚ»

Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο 11ος σκόρερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επαιξε στην Γ’ εθνική, στην Β’ εθνική και εκείνο τον Μάρτη αναγκάστηκε να μπει χειρουργείο. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς έμεινε συνολικά 3 χρόνια στην ΑΕΚ, αγαπήθηκε όσο λίγοι γιατί πόνεσε για την ομάδα, χτύπησε για την ομάδα και η καριέρα του έμεινε πίσω με τον σοβαρό τραυματισμό.

Ο Κροάτης σέντερ φορ μίλησε στο sdna, και ευχαρίστησε τους πάντες στην ΑΕΚ για την στήριξη και την βοήθεια, όπως και τον κόσμο για την αγάπη του.

-Θα ήθελες να κάνεις έναν μικρό απολογισμό για όσα βίωσες στην ΑΕΚ;

«Πέρασα τρία πολύ όμορφα χρόνια στην ΑΕΚ. Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Πέρασα πολύ όμορφες, αλλά δυστυχώς και πολύ άσχημες στιγμές. Αυτή είναι η ζωή, δεν μπορείς να την αλλάξεις. Αν δεν είχα τα προβλήματα τραυματισμού, πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω προσφέρει περισσότερα. Τώρα είμαι στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Πρέπει να δουλέψω σκληρά, για να καταφέρω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ: να παίζω ποδόσφαιρο».

-Έχεις σκεφτεί καθόλου το επόμενο βήμα σου ή είναι νωρίς ακόμη;

«Έχω κάποιες συζητήσεις, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Δεν θέλω να μπω σε τέτοιες συζητήσεις ακόμη. Θα παραμείνω στην Αθήνα άλλες 20 μέρες και θα συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι απόλυτα έτοιμος. Δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι και να αποδειχθεί ότι δεν ήμουν έτοιμος, δε θα είναι σωστό. Το πόδι μου πάει πολύ καλά, κάθε μέρα νιώθω καλύτερα, τώρα θα πρέπει να δουλέψω στη δύναμη για να επιστρέψω σε ένα καλό επίπεδο και μετά θα τα δω όλα».

-Είμαι σίγουρος ότι με κάποιους ανθρώπους μέσα από την ομάδα θα κρατήσεις επαφές. Γίνατε φίλοι. Ειδικά με το ιατρικό τιμ…

«Ο κ. Νικολάου έκανε πολύ καλή δουλειά στο πόδι μου, σε μια πολύ απαιτητική επέμβαση. Θέλω να τον ευχαριστήσω, όπως και όλα τα μέλη του ιατρικού επιτελείου, που με στήριξαν, όπως και οι φυσιοθεραπευτές. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» θέλω να πω στον Άλκη (σ.σ. στον γιατρό της ΑΕΚ, Άλκη Καλιακμάνη). Χωρίς αυτόν θα ήμουν χαμένος. Ήταν συνεχώς δίπλα μου και με βοήθησε πολύ ψυχολογικά. Μέρα με τη μέρα, με βοηθούσε να είμαι ήρεμος και να συνεχίζω. Είναι πραγματικός φίλος».

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο; Είσαι από τα παιδιά που αγαπήθηκαν πολύ…

«Όταν προχωράω στο δρόμο, με ρωτάει ο κόσμος αν είμαι καλά, πως πάει το πόδι μου, αν θα παίξω ξανά. Μου δείχνει την αγάπη του. Πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και πιστεύω ότι αυτό εκτίμησε ο κόσμος. Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ζήσει κάτι ανάλογο και δεν ξέρω αν θα ζήσω ξανά κάτι ανάλογο. H AEK ήταν για μένα αυτό που λέμε once in a lifetime και ο κόσμος της θα είναι για πάντα στην καρδιά μου».

-Φεύγεις, λοιπόν, με τα καλύτερα συναισθήματα…

«Φυσικά. Φεύγω με τα καλύτερα συναισθήματα και όντας σίγουρος ότι θα είμαι για πάντα οπαδός της ΑΕΚ. Μακάρι σε δέκα – είκοσι χρόνια, αν έχω γίνει προπονητής, να επιστρέψω μια μέρα στην ΑΕΚ. Αν καταφέρω, βέβαια, να γίνω τόσο καλός, γιατί η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, που αξίζει το καλύτερο. Ήταν το σπίτι μου για τρία χρόνια, στάθηκε στο πλευρό μου και την ευχαριστώ για όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X