Σχεδιασμός επιπέδου... Ευρωλίγκα

Αρχηγού παρόντος
Photo Credits: INTIME

Τα τελευταία δύο χρόνια η ΑΕΚ έχει μπει σε μια διαφορετική λογική, σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια. Πλέον, με τον Μάκη Αγγελόπουλο στο τιμόνι έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, ως προς την πλεύση που βρίσκεται η Ένωση, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πρόσωπα και καταστάσεις, σε όλα τα επίπεδα. Μόνο που αυτό το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο έντονη η αλλαγή σε κάθε πτυχή.

Έχουμε μπει στον Ιούλιο και ήδη το ρόστερ έχει συμπληρωθεί σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Απομένουν μόνο δύο κινήσεις, ώστε να σχηματιστεί πλήρως το ρόστερ της νέας σεζόν. Και οι δύο κινήσεις αναμένεται να γίνουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, δηλαδή τις 16 Αυγούστου, ώστε ο Γιούρι Ζντοβτς να έχει σαφή εικόνα για τη νέα τάξη πραγμάτων της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον προγραμματισμό του συνόλου, η ΑΕΚ έχει κλείσει δύο πολύ δυνατά φιλικά, με Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στα οποία θα έχει τη δυνατότητα να… μετρήσει τις δυνάμεις της ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Πρόκειται για δύο από τις σπουδαιότερες ομάδες της Ευρώπης, με αμέτρητους τίτλους στο παλμαρέ τους. Δεν παίζει όποιος κι όποιος με αυτές τις ομάδες, ακόμα κι αν πρόκειται για… προπονητικό φιλικό που δεν κρατείται καν σκορ.

Πέραν της ανδρικής ομάδας, η Ένωση φροντίζει και για το μέλλον της. Για το λόγο αυτό η διοίκηση Αγγελόπουλου ντύνει στα κιτρινόμαυρα μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί τόσο φέτος, όσο και τα επόμενα χρόνια, δείχνοντας πως η ΑΕΚ εκτός από παρόν θα έχει και -λαμπρό- μέλλον.

Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και διοικητική σταθερότητα, σε όλα τα επίπεδα, ώστε άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι μόνο στη δουλειά τους εντός παρκέ. Η διοίκηση της Βασίλισσας φροντίζει για κάθε υπόθεση και δίνει το δικαίωμα στον Γιούρι Ζντοβτς, τους συνεργάτες και τους παίκτες του να ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και πώς η ΑΕΚ θα παίρνει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, είτε αγωνίζεται στο Eurocup, είτε στην Basket League.

Είναι ξεκάθαρο -και προφανές- πως η ΑΕΚ λειτουργεί σε άλλους ρυθμούς. Άκρως επαγγελματικούς, υψηλού επιπέδου. Σε τέτοιο επίπεδο, που μόνο τα κορυφαία κλαμπ της Ευρωλίγκα, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μπορούν να ανταπεξέλθουν. Και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα του τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X