Τον... τσέκαρε δύο χρόνια μέχρι να τον αποκτήσει

Τον... τσέκαρε δύο χρόνια μέχρι να τον αποκτήσει
Photo Credits: INTIME

Οι μεταγραφές συνεχίζονται δίχως διακοπή στην ΑΕΚ. Η Ένωση έκανε δικό της -και τυπικά- τον Διονύση Σκουλίδα, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο νεαρός φόργουορντ έγινε -και τυπικά- παίκτης της ΑΕΚ, σε μια μεταγραφή που θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί πολλούς μήνες νωρίτερα.

Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούσαν την περίπτωση του Σκουλίδα από τη σεζόν 2014-15, όταν αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική με το Περιστέρι. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είχε σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για την περίπτωσή του και κίνησε τις διαδικασίες για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα ο διεθνείς φόργουορντ. Μόνο που το θέμα «κόλλησε» και εν τέλει πάρθηκε η -κοινή- απόφαση, ο Σκουλίδας να μείνει στα δυτικά προάστια, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Όπως και έγινε. Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε στην άκρως απαιτητική Α2, με το Περιστέρι, την σεζόν που ολοκληρώθηκε και έδειξε πολλά δείγματα του ταλέντου του, αλλά και του ηγετικού χαρακτήρα του. Το Περιστέρι δεν κατάφερε να μείνει στην Α2, καθώς ηττήθηκε στη διαδικασία των πλέι άουτ από την Λιβαδειά, όμως αν κάτι ξεχώρισε από τη φετινή σεζόν, αυτό είναι η παρουσία του Διονύση Σκουλίδα.

Πλέον, έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, ο Σκουλίδας θα φορά τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα τρία χρόνια, με την ΑΕΚ να είναι πλέον 100% σίγουρη για την επιλογή της, έπειτα από scouting που κράτησε -περίπου- 2 χρόνια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X