Την... ψάχνει για Κόλινς

Την... ψάχνει για Κόλινς
Photo Credits: INTIME

Το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν αποκτά, σταδιακά, τη μορφή που θέλει ο Γιούρι Ζντοβτς, έχοντας στη διάθεσή του μια ομάδα με αθλητικά προσόντα, που θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως στα «θέλω» του Σλοβένου, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Στο πλαίσιο αυτό, ο Σλοβένος προπονητής, μαζί με τους συνεργάτες του και -φυσικά- τον Μάκη Αγγελόπουλο, ψάχνουν την αγορά για την καλύτερη δυνατή λύση.

Το όνομα που έχει προκύψει, εσχάτως, είναι αυτό του Μάρντι Κόλινς. Ο 32χρονος γκαρντ την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την Στρασμπούρ, σε Γαλλία και Ευρώπη, όντας ένας εκ των ηγετών του συνόλου του Βινσέντ Κολέ. Πλέον, είναι ελεύθερος στην αγορά και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ένωση παρακολουθεί από… πολύ κοντά την περίπτωσή του και μάλιστα έχει κάνει μια πρώτη επαφή, διερευνητικού χαρακτήρα, για να δει πού κυμαίνονται οι -οικονομικές- απαιτήσεις του, αλλά και τι ρόλο θέλει να έχει στην ομάδα που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, οι δύο πλευρές να τα ξαναπούν, μιας και ο Αμερικανός άσος έχει πολλά από τα στοιχεία που αναζητά ο Ζντοβτς, όσον αφορά τον βασικό σούτινγκ γκαρντ της νέας σεζόν.

Μέσα σ’ όλα, ο Κόλινς δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και φόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού, τη σεζόν 2013-14, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος τον ήθελε μαζί του και στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X