Προχωρά για Τσαβαρία η ΑΕΚ

Προχωρά για Τσαβαρία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τους Μπακασέτα, Μπάρκα και Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ «δουλεύει» ώστε ο επόμενος που θα φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα να είναι ο Πάμπλο Τσαβαρία.

Ο 28χρονος Αργεντινός αρχηγός της Λανς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τις επόμενες ώρες να τελειώσουν την απόκτηση του.

Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν οι άνθρωπο της ΑΕΚ, αλλά εκτός του Αργεντίνου υπάρχει και ακόμη μια καλή περίπτωση που εξετάζουν. Πάντως ο 28χρονος Αργεντίνος είναι ο Νο1 στόχος της Ενωσης παρά τις δυσκολίες που καταγράφηκαν για τον Τσαβαρία.

O Τσαβαρία άρχισε την καριέρα του στην Μπελγκράνο και από το 2010 αγωνίζεται στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Αντερλεχτ όμως μετά από δανεισμούς σε άλλες ομάδες του Βελγίου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Λανς. Παίζοντας δύο σεζόν στην Ligue2 και έναν στην Ligue1. Παίζει στα άκρα της επίθεσης και κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Μάλιστα προέρχεται από τρεις γεμάτες χρονιές με 91 ματς και 21 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X