Ο Καραπαπάς προσπαθεί να το... σώσει για Λαϊφη: «Το έγραψε ένας... ξάδερφος!»

Ο Καραπαπάς προσπαθεί να το... σώσει για Λαϊφη: «Το έγραψε ένας... ξάδερφος!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση για το χαμό που έχει ξεσπάσει με το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Λαΐφη και υπογράμμισε πως τα υβριστικά ποσταρίσματα κατά των «ερυθρόλευκων»« έγιναν από ξάδερφο του ποδοσφαιριστή και όχι από τον ίδιο!

Βεβαίως, δεν μας είπε ποιο από τα πολλά ξαδέρφια το έκανε και αν ήταν πρώτος ξάδερφος, δεύτερος ή ακόμη και τρίτος. Η επικοινωνιακή πολιτική και αντίδραση του Ολυμπιακού στα… χειρότερα της με ένα φιάσκο άνευ προηγουμένου. Βλέπετε, δεν έχει ξαναγίνει παίκτης σε ποστάρισμα του στα social media να βρίζει την ίδια την ομάδα που πήρε μεταγραφή!

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού με τοποθέτησή του στο Facebook πήρε θέση για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το πρωί για τον Κύπριο αμυντικό μέσο και έγραψε: «Ρε μάγκες ένας ξάδερφος του είναι που τα γράφει! Και; Μπήκαν τα γιουσουφάκια και έψαξαν μέχρι το 2010!!! Όλο το σόι του Λαίφη! Καταλαβαίνετε πόσο πόνεσαν τα αφεντικά τους;»!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X