Φλέτσερ, Ενγκόνγκ και ο πρώτος στόχος

Φλέτσερ, Ενγκόνγκ και ο πρώτος στόχος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Εδώ και μέρες, φαίνεται πως το θέμα του επιθετικού βρίσκεται σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ. Ο Τιμούρ έχει ζητήσει έναν παίκτη που θα δώσει άλλη οντότητα στη γραμμή κρούσης της Ενωσης και όλα δείχνουν πως πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε «πηγαδάκι» που έκανε στο Κίελτσε, δείχνοντας πως η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία.

«Είναι αλήθεια πως είμαστε κοντά. Μέσα στις τρεις επιλογές μας είναι ο Φλέτσερ, είναι ο Ενγκόνγκ, αλλά και ένας άλλος παίκτης. Αυτός είναι κάτι εξαιρετικό. Είναι η πρώτη λύση», λένε χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ. Όπως έχετε ενημερωθεί, η ΑΕΚ παραμένει στην υπόθεση του Φλέτσερ παρά το στενό πρεσάρισμα που δέχεται ο Σκωτσέζος από βρετανικές ομάδες. Την ίδια στιγμή, ο Ενγκόνγκ είναι μια περίπτωση με αξιοπρόσεκτο βιογραφικό. Οσον αφορά τον πρώτο στόχο, είναι πιθανό να πρόκειται για τον παίκτη που έπαιξε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X