Η ΑΕΚ έχει δώσει 4.8 εκατ. ευρώ στον Πανιώνιο σε 9 χρόνια!

Η ΑΕΚ έχει δώσει 4.8 εκατ. ευρώ στον Πανιώνιο σε 9 χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή προσθήκη του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ είναι η ένατη από το 2007 και μετά που προέρχεται από τον Πανιώνιο. Όλα αυτά τα χρόνια η Ένωση έχει δώσει κοντά στα 5 εκατ. ευρώ στους Νεοσμυρνιώτες (σ.σ. συγκεκριμένα έχει δώσει 4,8 εκατ. ευρώ). Ένα ποσό που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως συντηρεί τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης με την ΑΕΚ να φαίνεται πως τον… προτιμά για αγορές παικτών. Η αρχή είχε γίνει με τον Ταμαντανί Ενσαλίβα το 2007 με τον «Δικέφαλο» να βγάζει από τα ταμεία του 400.000 ευρώ για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα».

Την επόμενη σεζόν την ίδια διαδρομή έκανε και ο Ράφικ Τζεμπούρ για τον οποίο δόθηκαν 3,2 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι του 2009 ο Γρηγόρης Μάκος αποκτήθηκε έναντι 900.000 ευρώ, για να ακολουθήσουν οι ελεύθεροι Κοντοές, Αραβίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος και Ντούνης. Έτσι φτάσαμε στον Τάσο Μπακασέτα για τον οποίο η Ένωση δαπάνησε 300.000 ευρώ, αν και το συμβόλαιό του έληγε σε έξι μήνες.

Σε αυτούς δεν θα πρέπει φυσικά να ξεχνάμε και τους Νεστορίδη, Μαύρο που πριν φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΚ έπαιζαν στους «κυανέρυθρους», με την περίπτωση του δεύτερου να περνάει από… χίλια κύματα και το Πρωτοδικείο Αθηνών μέχρι να έρθει στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X