«Δεν έχω πρόταση από την ΑΕΚ»

«Πάμε πιο ψηλά στη συνέχεια»
Photo Credits: INTIME

Στα… ερτζιανά μίλησε πριν από λίγο ο Δημήτρης Μαυροειδής, που τοποθετήθηκε για πολλά θέματα και φυσικά για την ΑΕΚ.

Ο 30χρονος σέντερ μίλησε για το μέλλον του, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση για να ανανεώσει με την ΑΕΚ και υπογράμμισε ότι περιμένει τις εξελίξεις. Αρχικά, ο Μαυροειδής τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» τα εξής: «Μέχρι τέλος της χρονιάς που τελείωσε, είχαμε υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ακόμα. Δεν ξέρω τις σκέψεις που έχει στο μυαλό του ο κόουτς. Πέρυσι έπαιζα πολύ μαζί με τον Λουκά (σ.σ. Μαυροκεφαλίδη), που έπαιζε και σαν πάουερ φόργουορντ. Ο Μιλόσεβιτς έπαιζε και πολύ σαν σμολ φόργουορντ πέρυσι. Του χρόνου θα υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες και οι ομάδες θα χρειάζονται μεγαλύτερος βάθος στα ρόστερ τους».

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μαυροειδής σχολίασε για την ΑΕΚ: «Πετύχαμε τον αντικειμενικό μας στόχο, που ήταν η 3η θέση. Δεν μπορούσαμε να βρούμε μια ομοιογένεια σαν ομάδα, αφού είχαμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας. Η ΑΕΚ πρέπει να στοχεύει πάντα πιο ψηλά. Αυτός είναι και ο στόχος του Μάκη Αγγελόπουλου. Χρειάζεται υπομονή και πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει πάντως θέληση και νομίζω ότι η ΑΕΚ θα ανέβει πολύ ψηλά».

Για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στην ΑΕΚ, ο Μαυροειδής επισήμανε: «Γίνονται αρκετά γρήγορα οι κινήσεις. Έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Καλό είναι αυτό, για να μην χρειάζεται πολύ ψάξιμο μέχρι τέλους. Εφόσον ο κόουτς ξέρει και εμπιστεύεται τους παίκτες που πήρε, είναι καθαρά θέμα δουλειάς από εκεί και πέρα».

Για τα.. επεισόδια του Γιούρι Ζντοβτς με παίκτες της ΑΕΚ πέρυσι (σ.σ. Κούπερ, Γκριν), ο Μαυροειδής ξεκαθάρισε: «Σαν προπονητής δουλεύει. Είναι πολύ συγκεντρωμένος. Είναι πολύ της δουλειάς. Γενικά είναι ήρεμος προπονητής. Απλά ξαφνικά είχε κάποιες εξάρσεις κάποιες στιγμές, όπως με τον Κούπερ που τον έστειλε στα αποδυτήρια στην Τρίπολη. Ίσως να ήταν λόγω πίεσης, επειδή η ομάδα δεν ήταν δικιά του. Δεν έδειχνε τέτοια δείγματα πάντως στις προπονήσεις. Όχι ότι δεν φταίνε και οι παίκτες. Ειδικά οι Αμερικανοί, κάποιες φορές απαντάνε λίγο περίεργα και βγαίνουν κάποιες κακές εικόνες, όπως αυτή με τον Γκριν στο ΣΕΦ».

Τέλος, ερωτώμενος για το μέλλον του, ο έμπειρος σέντερ συμπλήρωσε: «Δεν έχω κάποια πρόταση από την ΑΕΚ. Ότι μπορούσα να κάνω, το έκανα και με το παραπάνω νομίζω. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε. Γενικά δεν κινείται πολύ η αγορά. Μόνο τα πολύ μεγάλα ονόματα. Μέσα στον Ιούλιο πιστεύω θα υπάρξουν περισσότερα στις μεταγραφές. Από την πλευρά μου, είμαι πλέον μια χαρά, μετά από τον μεγάλο τραυματισμό. Περιμένω να είμαι σε μια ομάδα που να είναι δυνατή και να παίζει Ευρώπη. Όσο για την Εθνική, είμαι πάντα έτοιμος να παίξω όποτε με χρειαστεί. Έδειξα τι μπορώ να κάνω».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X