Ο Τεμόν ΑΕΚ θα τρέξει 171 χλμ. (σε 20 ώρες!) για την Παναγία

«Μοναδικές στιγμές σε δρόμους ιστορικούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για έναν ακόμη άθλο προετοιμάζεται ο δρομέας της ΑΕΚ, Γιώργος Ζαχαριάδας

Ο γνωστός σε όλους ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει την Παναγία που τον βοήθησε πέρυσι να εκπληρώσει με επιτυχία ένα τάμα αζωής. Ο αθλητής μεγάλων αποστάσεων της ΑΕΚ πέρυσι έτρεχε για 27 ημέρες αμέτρητα χιλιόμετρα για να φτάσει από την Παναγία Σουμελά Βερμίου ως την ιστορική μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο, να επισκεφτεί την γη των προγόνων του.

Ο Ζαχαριάδης τιμά την Παναγία και την ερχόμενη Τρίτη ξεκινά ξανά από το μοναστήρι στο Βέρμιο για να διανύσει 171 χιλιόμετρα σε περίπου 20 ώρες και να καταλήξει αυτή τη φορά στη μονή Παναγίας Γουμερά, στις Σέρρες. Ευελπιστεί να φτάσει πριν από τον εσπερινό για να συμμετάσχει και στην τελετή.

«Με τον τρόπο αυτό θέλω να δοξάσω την Παναγία, που στις 6 Ιουλίου του 2015 μου έδειξε τον δρόμο για να φτάσω κοντά της, εκεί, στα πονεμένα χώματα του Πόντου. Η επιλογή της μονής Παναγίας Γουμερά δεν είναι τυχαία. Υπήρχε και στον Πόντο, στην Αργυρούπολη, που ήταν τόπος καταγωγής των παππούδων μου»

Σε αυτή την προσπάθεια ο Γιώργος Ζαχαριάδης έχει συμπαραστάτη και εμψυχωτή τον σπουδαίο Πόντιο λυράρη Γιώργο Πουλαντζακλή.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X