Προκαταρκτική για κακουργηματική απιστία του Γκιρτζίκη

Τους άδειασε η ΦΙΦΑ, "τρεκλίζουν" οι Γκρανκάσες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο με την συντήρηση των γηπέδων, με τον εισαγγελέα να ερευνά το ενδεχόμενο νέας κακουργηματικής απιστίας του προέδρου της ΕΠΟ.

Η εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για το σκάνδαλο με την συντήρηση των γηπέδων, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία που εστάλη στην εισαγγελέα της έδρας του μικρού Koriopolis, Bιργινία Σακελλαροπούλου.

Την συγκεκριμένη έρευνα διενεργεί ο εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, όπου στηρίζεται στο ενδεχόμενο νέας κακουργηματικής απιστίας του Γιώργου Γκιρτζίκη.

Ταυτοποιήθηκε οπαδός του Ολυμπιακού για την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Παράλληλα, στην εκπομπή έγινε γνωστό πως οι Αρχές ταυτοποίησαν οπαδό του Ολυμπιακού που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ, προκάλεσε φθορές στις εγκαταστάσεις του Σκάι.
Τα επεισόδια διερεύνησε το Τμήμα Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ και παρότι ο οπαδός φορούσε κράνος, συλλέχθηκαν στοιχεία για το κατηγορητήριο, το οποίο αφορά διατάραξη κοινωνικής ειρήνης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Αποζημιώνει πρώην αθλητικό δικαστή ο Κούγιας

Αποζημίωση 20.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο Αλέξης Κούγιας στον πρώην αθλητικό δικαστή Ευάγγελο Κατσή. Ο συνταξιούχος εισαγγελέας Εφετών πέτυχε καταδικαστική απόφαση σε αστικό δικαστήριο για δυσφημιστικές φράσεις του κ.Κούγια κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής “Δίκης”. Παρότι ο κ.Κατσής δικαιώθηκε, άσκησε έφεση ζητώντας να του καταβληθεί χρηματική αποζημίωση 300.000 ευρώ.

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X