Μιλόσεβιτς, ο... δάσκαλος του Ιβάνοβιτς

Μιλόσεβιτς, ο... δάσκαλος του Ιβάνοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς είναι… new boy in town. Ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες, που έδειξε στην Μέγκα Λεκς ότι στην καλή μέρα του είναι ικανός να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα. Διαθέτει -αγωνιστικό- θράσος και τσαμπουκά, που λείπει από πολλά παιδιά της ηλικίας του και είναι σε θέση να δώσει πολλές λύσεις, τόσο στην οργάνωση, όσο και στην «εκτέλεση». Είναι πλήρης παίκτης και άκρως εξελίξιμος. Και το κυριότερο, δεν θα είναι… μόνος σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

Ο νεαρός Μαυροβούνιος αναμένεται να έχει καλή παρέα στην ΑΕΚ. Τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. Ο «Μίνια» ήταν συμπαίκτης του Ιβάνοβιτς την διετία κατά την οποία αγωνίστηκε στην Μπουντούτσνοστ, η οποία θα είναι στο Eurocup της νέας σεζόν και ξέρει από… πρώτο χέρι, τόσο τις δυνατότητές του, όσο και το τι χαρακτήρας είναι.

Μέσα σ’ όλα, επίσης, η παρουσία του Μιλόσεβιτς θα βοηθήσει τον 22χρονο γκαρντ να μπει πιο εύκολα στο… κλίμα, αλλά και τις απαιτήσεις της νέας ΑΕΚ, ώστε να αφομοιώσει πλήρως όλα όσα θέλει ο Γιούρι Ζντοβτς. Άρα, η παρουσία του Μιλόσεβιτς, πέραν της αγωνιστικής αξίας του «Μίνια», θα έχει και… εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τον Ιβάνοβιτς, ο οποίος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, μέσω της Ένωσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X