Έρχεται ο παιχταράς

Κάνει «σεφτέ» με Ιβάνοβιτς, ακολουθούν Ουίλιαμς και... Λαρεντζάκης
Photo Credits: INTIME

Πέντε μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει και επίσημα η ΑΕΚ, ενώ αύριο (27/06), είναι προγραμματισμένη και η πρώτη άφιξη νέου παίκτη.

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς αναμένεται να έρθει στην Αθήνα, από την Ποντγκόριτσα, με πτήση από το Βελιγράδι. Η προγραμματισμένη ώρα άφιξης είναι για το μεσημέρι (15:50), ενώ ακολούθως ο διεθνής Μαυροβούνιος πόιντ γκαρντ, αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Όσο για το ελληνικό συμβόλαιο που θα υπογράψει, αυτό αναμένεται να γίνει την Τρίτη (28/06), μετά από την ξενάγηση του, στους χώρους των γραφείων της ΚΑΕ AEK.

Ο Ιβάνοβιτς αποκτήθηκε για να καλύψει την θέση του αναπληρωματικού πόιντ γκαρντ, πίσω από τον Μάικλ Ντίξον. Είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ pick-n-roll, αξιοποιεί τους συμπαίκτες του και παράλληλα έχει και πολύ καλό σουτ. Μπορεί να παίξει και ως σούτινγκ γκαρντ, δηλαδή σε ένα σχήμα μαζί με τον Ντίξον, ή με κάποιον άλλο πόιντ γκαρντ.

Είναι ένας παίκτης, τον οποίο ο Γιούρι Ζντοβτς γνωρίζει πολύ καλά. Αμφότεροι άλλωστε, έχουν μάθει μπάσκετ στα πρότυπα του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ. Ο Σλοβένος κόουτς γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Ιβάνοβιτς και ξέρει ότι μπορεί να πάρει πολύ καλά πράγματα από τον 22χρονο γκαρντ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X