Ετοιμάζει πρόταση για Φλέτσερ!

Αυτός είναι ο Φλέτσερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένη να κάνει ότι περνάει από το χέρι της είναι η «Ένωση» προκειμένου να πετύχει το… μπαμ

Στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» έχει… σφηνωθεί για τα καλά το όνομα του Στίβεν Φλέτσερ. Ο 29χρονος σέντερ φορ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ, είναι μία περίπτωση που η ΑΕΚ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να την αφήσει χωρίς ν’ ασχοληθεί όσο της αρμόζει. Ο «Δικέφαλος» έχει αποφασίσει πλέον πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να νικήσει όλους τους μνηστήρες και παράλληλα να κεντρίσει το ενδιαφέρον του άσου της εθνικής Σκωτίας.

Τα πράγματα σαφώς και δεν είναι καθόλου εύκολα. Το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ είναι σίγουρα ένα ευχάριστο γεγονός μιας και μετράμε ήδη ένα λιγότερο εμπόδιο. Από εκεί και πέρα όμως, στα χέρια του αριστεροπόδαρου Στίβεν Φλέτσερ υπάρχουν ήδη μερικές αξιόλογες προτάσεις, κυρίως από το κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας, την Πρέμιερ Λιγκ. Ως εκ τούτου, καταλαβαίνει κανείς πως η ΑΕΚ έχει να τα βάλει με… θηρία για να κερδίσει την εύνοια του ποδοσφαιριστή. Χωρίς αμφιβολία όμως, στον «Δικέφαλο» δεν βυθίζονται στην απόγνωση, καθώς γνωρίζουν πως έχουν στα χέρια τους μερικά καλά χαρτιά για να παίξουν στο… πόκερ με τους Βρετανούς αντίζηλους.

Η ΑΕΚ πάντως είναι αποφασισμένη να ετοιμάσει την καλύτερη δυνατή πρόταση έτσι ώστε να προσελκύσει τον Σκωτσέζο, κάτι που θα γίνει μέσα στις ημέρες. Από εκεί και πέρα όμως κανείς στην «Ένωση» δεν ξεχνά τον Ιμπραΐμα Μπαλντέ, ο οποίος «παίζει» δυνατά εδώ και καιρό για την ΑΕΚ και φαίνεται να είναι «ψημένος» για να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X