Ο Μανωλάς στην ΑΕΚ!

Μανωλάς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κωνσταντίνος Μανωλάς, ο 23χρονος αριστερός μπακ και στόπερ που αγωνίστηκε πέρυσι στον Λεβαδειακό, θα φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης»

Θέμα ημερών είναι όπως όλα δείχνουν η ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής για την ΑΕΚ. Μόνο που αυτή τη φορά, η περίπτωσή της είναι ιδιάζουσα καθώς φέρει το όνομα του τεράστιου Στέλιου Μανωλά. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μανωλά, τον γιο της σημαίας της «Ένωσης», ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι καθ’ όλα εξελίξιμος και έτοιμος για να πιάσει δουλειά.

Ο Κωνσταντίνος Μανωλάς μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και είχε μία γεμάτη χρονιά, αφού αγωνίστηκε 16 φορές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδος. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της «Ένωσης» το 2012 και πέρασε κατά σειρά από τους Θρασύβουλο, Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό, για να φορέσει τη φανέλα της οποίας το όνομά του είναι συνυφασμένο με αυτή.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ έχει ύψος 1,83μ. και έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί και ως στόπερ. Όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες ημέρες η «Ένωση» θα προχωρήσει στην οριστικοποίηση της μεταγραφής και φυσικά στην ανακοίνωσή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X