Τέλος και ο Κορδέρο από την ΑΕΚ

Τέλος και ο Κορδέρο από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τους Τζεμπούρ, Σοϊλέδη και Φαγιέ που ειδοποιήθηκαν ότι δεν θα συνεχίσουν στην Ενημερώθηκε σήμερα στα Σπάτα ότι δεν τον υπολογίζει ο Τιμούρ Κετσπάγια μιας και δεν υπολογίζονται, ο επόμενος της λίστας των αποχωρήσεων είναι ο Μιγκέλ Κορδέρο. Ο πιο παλιός των αποδυτηρίων της ΑΕΚ (ανακοινώθηκε τέλη Αυγούστου του 2012) ενημερώθηκε επίσημα σήμερα από ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι δεν υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια για την επόμενη χρονιά και ότι πρέπει να αποδεσμευτεί.

Ο Ισπανός αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και στα τέσσερα χρόνια που έμεινε στην ΑΕΚ (έμεινε στην Ενωση στα πολύ δύσκολα χρόνια) τίμησε την φανέλα, προσέφερε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Για αυτό του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει προπονήσεις αυτές τις ημέρες στα Σπάτα. Ο Κορδέρο τόνισε ότι θα κάνει προπονήσεις μέχρι να φύγει η ΑΕΚ για το Κίελτσε και παράλληλα θα αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X