Ο τελειωμένος Γκιρτζίκης και τα κακά της μοίρας τους!

Γκρανκάσες...τελειώσατε!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μαζεύουν τα συντρίμμια τους οι γκρανκάσες μετά την σφαλιάρα που έφαγαν στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ, όταν η διαφορά σε ανοιχτή ψηφοφορία καταγράφεται μόλις σε μια ένωση τότε και ο πιο γκρανκάσας αντιλαμβάνεται ότι σε μια μυστική ψηφοφορία η συντριβή είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Η επόμενη ημέρα από την γενική συνέλευση βρίσκει τη μεν συμμαχία να δέχεται βροχή από προτάσεις αντιπάλων ενώσεων για ένα καφεδάκι και η διοίκησης Γκιρτζίκη να ψάχνει να βρει ποιος φταίει.

Εάν θέλουν την δίκη μας βοήθεια μπορεί ευχάριστες να την έχουν.

Φταίει για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν μπορεί το διευθυντήριο της ΕΠΟ, όπως έλεγε ο Σαρρής για τους μεγάλο-υπαλλήλους να παίρνει διψήφιο μηνιαίο μισθό και οι ενώσεις μονοψήφια επιχορήγηση την τετραετία .

Φταίει επίσης το γεγονός ότι η μοιρασιά της πίτας της ΕΠΟ γίνεται με άνισο τρόπο . Κάποιες ενώσει δικές τους παίρνουν τα μεγάλα κομμάτια και κάποιες άλλες ενώσεις επίσης δικές τους παίρνουν τα ψίχουλα.

Φταίει επίσης το γεγονός ότι οι μπροστινοί τους δηλαδή αυτοί που πλησιάζουν τις ενώσεις είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία άτομα αμφιβόλου ηθικής και αναξιοπρεπείς.

Φταίει  επίσης ότι οι επαγγελματικές ομάδες και γενικότερα όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο ΟΠΑΠ, NOVA κλπ, έχουν ήδη διαπιστώσει ότι η σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ είναι παντελώς άσχετοι με το ποδόσφαιρο, ότι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να γαντζωθούν στην εξουσία ώστε να έχουν προσωπικό όφελος.

Αυτά λοιπόν είναι τα πραγματικά δεδομένα, στα οποία πρέπει να προσθέσουμε και το υπουργείο που δεν θέλει να τους βλέπει επειδή απλούστατα εκβιάζουν και απειλούν την κυβέρνηση για να μπορούν να καλύψουν τις παρανομίες τους χωρίς προβλήματα.

Τι θα γίνει άμεσα; Το φάγωμα του Γκιρτζίκη ο οποίος το γύρισε στο μαρθαβουρτσίστικο στιλ. Μέχρι και τους δημοσιογράφους φώναξε για να τους μιλήσει μετά την σφαλιάρα. Αυτούς που ο ίδιος θεωρώντας τους ως αποβράσματα τους ήθελε έξω από την αίθουσα

Το φάγωμα του Γκιρτζίκη εισηγούνται όλοι στην ΕΠΟ θεωρώντας τον καμένο χαρτί.

Εμείς πάντως δεν θέλουμε να φύγει ο Γκιρτζίκης. Τουλάχιστον όχι στο αμέσως επόμενο διάστημα. Που θα βρούμε πιο εύκολο αντίπαλο;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X