Το αεροδρόμιο δεν λέει πάντα την αλήθεια...

Το αεροδρόμιο δεν λέει πάντα την αλήθεια...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για κάθε υποδοχή μεγάλου ποδοσφαιριστή που ενθουσιάζει τον κόσμο και τον οδηγεί κατακαλόκαιρο σε μια αίθουσα αίθουσα αφίξεων για να τον αποθεώσει, θα υπάρχει και η αθόρυβη άφιξη παίκτη που έμεινε, στέριωσε και έδωσε τα πάντα. Με λίγα λόγια για κάθε Τσίριτς, Γκούντγιονσεν και Μπουονανότε, θα υπάρχει και ο Σαβέφσκι, ο Γιόχανσον και ο Σιμόες. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο…

Με αφορμή το «αντίο» του Μπουονανότε που ήρθε ως… όνομα πέρυσι το καλοκαίρι και έφτασε να μένει εκτός αποστολής με απογοητευτική απόδοση στο γήπεδο, κάναμε μια αναδρομή στις υποδοχές παικτών στο αεροδρόμιο. Είτε ήταν το Ελληνικό, είτε μετά το 2000 αυτό των Σπάτων. Ο κόσμος ενθουσιάζεται εύκολα, η «δίψα» του τον οδηγεί ακόμη και τα «καυτά» καλοκαίρια στο αεροδρόμιο για να δει έναν μεγάλο αστέρα από κοντά. Αλλά τελικά το γήπεδο δεν λέει την αλήθεια του αεροδρομίου.

Η’ μάλλον το αεροδρόμιο δεν λέει πάντα όλη την αλήθεια…

18111Καλοκαίρι 1999

Τέλη του «καυτού» Ιούνη τότε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρνει απευθείας από την Μπαρτσελόνα και την Βαρκελώνη τον Ντράγκαν Τσίριτς. Το Ελληνικό σείεται, τζαμαρίες σπάνε, οι τουρίστες πανικοβάλλονται γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ δεν… χωρά πουθενά. Απίστευτη υποδοχή, με τον Σέρβο τελικά να μην δικαιώνει στο χορτάρι όσους πήγαν να τον καλωσορίσουν.

Καλοκαίρι 2001

Το αεροδρόμιο των Σπάτων ανοίγει τις πύλες του και το πρώτο καλοκαίρι του περισσότεροι από 1.500 οπαδοί της ΑΕΚ φτάνουν εκεί για τα… μάτια του Κάρλος Γκαμάρα. Μεγαλειώδης υποδοχή, για ένα μεγάλο στόπερ. Που το έδειξε και μέσα στο γήπεδο και ακόμη μνημονεύεται. Στο πλάι του στην υποδοχή από τους ΑΕΚτζήδες και ο Μάκης Ψωμιάδης, ο άνθρωπος που τον έφερε και τον… έστειλε ένα καλοκαίρι μετά.

Καλοκαίρι 2010ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÐÁÐÁ ÌÐÏÕÌÐÁ ÍÔÉÏÐ ÃÉÁ ÔÇÍ ÏÌÁÄÁ ÔÇÓ ÁÅÊ

Πέρασαν αρκετά χρόνια για μια μεγάλη υποδοχή, αλλά η αναμονή άξιζε. Ο τίμιος γίγαντας Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ήρθε με το χαμόγελο στα χείλη στα Σπάτα, είδε χιλιάδες οπαδούς να του σφίγγουν το χέρι και τελικά μέσα στο γήπεδο έδωσε αυτό που ήταν. Και τίμιος και γίγαντας. Για αυτό τον θυμούνται όλοι με ένα χαμόγελο…

Καλοκαίρι 2011

Ο ICE MAN πατά το… πόδι του στα Σπάτα σε ένα από τα πρώτα δύσκολα καλοκαίρια για την ΑΕΚ και την χώρα. Μεταγραφή με άρωμα Μπαρτσελόνα με τον Ισλανδό σούπερ σταρ να βλέπει οπαδούς της ΑΕΚ να τον υποδέχονται στα μέσα εκείνου του Ιουλίου και τον Μανόλο Χιμένεθ να τον περιμένει πως και πως.  Ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν πάντως είχε ένα δύσκολο τραυματισμό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και επανήλθε στο τέλος της χρονιάς.

Καλοκαίρι 2015

Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη δίνει το πιο μεγάλο συμβόλαιο της (350.000 ευρώ) στον Ντιέγκο Μπουονανότε. Τον συνόδευαν ιστορίες για το ταλέντο του αλλά μέχρι εκεί. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός συνέχισε την μέτρια εικόνα του τα τελευταία χρόνια. Δεν «έδεσε» ποτέ με την ομάδα, ούτε ατομικά κατάφερε να ξεχωρίσει και έφτασε να βλέπει παιχνίδια της ΑΕΚ από την εξέδρα. Επόμενος σταθμός του η Χιλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X