Οι σίγουρες απουσίες και τα ερωτηματικά της «πρώτης»

Οι σίγουρες απουσίες και τα ερωτηματικά της «πρώτης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν αύριο στα Σπάτα και εκτός από τον Ντιέγκο Μπουονανότε που πήρε σήμερα άδεια για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με ομάδα που ενδιαφέρεται για να τον αποκτήσει, πολύ πιθανό  θα υπάρξουν και κάποιες ακόμη απουσίες. Κάποιες προσωρινές, κάποιες άλλες ίσως όχι.

Ο Μιγκέλ Κορδέρο θα είναι στην Αθήνα μεν, αλλά το αν θα τον δούμε ή όχι το απόγευμα στα Σπάτα, θα κριθεί σε συνάντηση που σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, θα έχει νωρίτερα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Απών θα είναι και ο Ροντρίγκο Γκάλο, μόνο που ο Βραζιλιάνος απλά πήρε μια μέρα παραπάνω άδεια, γιατί η σύζυγος του, που είναι έγκυος, έχει να κάνει μια σημαντική εξέταση ( από τις προβλεπόμενες βεβαίως) αύριο και ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ ήθελε να είναι μαζί της.

Οι Ανάκογλου, Ανδρεόπουλος και ο Ζόριτς, ναι μεν θα είναι κανονικά στην πρώτη της ομάδας, αλλά το αν θα ακολουθήσουν και για το βασικό σχέδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, θα κριθεί τις μέρες που θα μεσολαβήσουν μέχρι την αναχώρηση της αποστολής. Κάτι που ισχύει και για τους τρεις «μικρούς», Γαλανόπουλο, Τσέλιο και Βλαχοδήμο.

Ο Σενεγαλέζος Φαγιέ, επίσης θα έχει μια συνάντηση αύριο με τους ανθρώπους της ομάδας και η πρόθεση με τα σημερινά δεδομένα, είναι να του γίνει πρόταση αποδέσμευσης.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, είναι ανοικτό και το θέμα του Άρη Σοϊλέδη. Φαίνεται να κυριαρχεί η σκέψη να γίνουν συζητήσεις με τον Έλληνα αριστερό μπακ με στόχο να λυθεί το συμβόλαιο του ή να του δοθεί περιθώριο για να βρει ομάδα που να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει. Ίσως μάλιστα να δοθεί και σε αυτόν άδεια και να μην είναι τελικά αύριο στην «πρώτη».

Τέλος, όσον αφορά τον Τζεμπούρ, τυπικά είναι παίκτης της ΑΕΚ μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά δεν έχει κινηθεί καμιά διαδικασία για την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως έχει το δικαίωμα να κάνει η ΠΑΕ βάσει της περσινής συμφωνίας. Το πιθανότερο είναι αφού κληθεί για μια συζήτηση στα γραφεία της ΠΑΕ, να ανακοινωθεί στα επόμενα 24ωρα πως δεν θα συνεχίσει τελικά στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X