Θίασος για ατελείωτα γέλια...

Ο γκρανκάσας θέλει τον μπράβο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για γέλια και για κλάματα είναι οι τύποι. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που είναι να απορεί κανείς, πως γίνεται να παρουσιάζουν εικόνα θιάσου, αλλά παράλληλα να ελέγχουν το ποδόσφαιρο τόσα χρόνια. Είναι προφανές ότι ο πανικός που τους έχει καταβάλει είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Το σκηνικό έγινε στα Χανιά όπου υπήρχε η ΓΣ της Ενωσης. Ο νυν πρόεδρος ο Γιώργος Βούρβαχης δέχεται αίτημα από τον Βαρουξάκη, αυτόν τον γίγαντα που κατέβασε ο Ολυμπιακός για να χτυπήσει την ένωση και να την ξαναβάλει στο μαντρί του Γκρανκάσα, για να μιλήσει. “Από ποιο σωματείο είστε”, ρωτάει ο Βούρβαχης τον Βαρουξάκη. “Από τον Πλατανιά”, αποκρίθηκε εκείνος. “Εχω το βιβλίο μελών και δε βλέπω να είστε μέλος του Πλατανιά”. Ο Βαρουξάκης πάγωσε, άρχισε τα ακαταλαβίστικα και ζητούσε να μιλήσει. “Πως θα μιλήσετε κύριε; Δεν είστε μέλος, δεν έχετε δικαίωμα”, ήταν τα λόγια του Βούρβαχη και ζητήθηκε η συνδρομή του νομικού συμβούλου που επιβεβαίωσε τα λεγόμενα Βούρβαχη.

Έξαλλος ο Βαρουξάκης, απείλησε ότι θα αποχωρήσει. “Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, εμείς δεν παίζουμε με τη νομιμότητα”, ήταν  τα λόγια του προεδρείου και ο Βαρουξάκης πήρε τα 13 σωματεία που τον ακολουθούσαν και έφυγε. Οχι και τον Πλατάνια όμως, γιατί όπως είπαμε, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ!!!!

Υ.Γ1: Στη ΓΣ της ΕΠΟ θα γίνουν τα αναμενόμενα. Αυτά που πρέπει. Τα υπόλοιπα αργότερα…

Υ.Γ2: Μέχρι τις 12 χθες το πρωί, λίγες ώρες μετά το πέρας των εκλογών στην ΕΠΣΑΝΑ, τρεις Ενώσεις από αυτές που στηρίζουν Γκριτζίκη, ξαναέριξαν γέφυρες στην αντιπολίτευση. Και την μία δεν την υπολόγιζαν καθόλου στην αντιπολίτευση, πίστευαν πως δε θα άλλαζε με τίποτα. Αφού στο τέλος μέχρι και ο Γκρανκάσας θα στοιχηθεί από πίσω…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X