Μπίκας: «Δεν θέλω να γίνω αρχιδιαιτητής»

Μπίκας: «Δεν θέλω να γίνω αρχιδιαιτητής»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην διαιτητής και αρχιδιαιτητής δύο φορές τόνισε πως δεν θέλει να αναλάβει και πάλι  τα ηνία στην ΚΕΔ. Όπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος ο Μπίκας στον «Γαύρο» του προτάθηκε δύο φορές να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο: «Μου έχουν κάνει δύο φορές ως τώρα πρόταση, άνθρωποι που σέβομαι κι εκτιμώ, όπως ο κ.Γιώργος Γκιρτζίκης να αναλάβω αρχιδιαιτητής. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι στις προθέσεις μου αυτή την εποχή, όπου έχω βρει την ηρεμία μου.

Είναι κάτι που δεν περιλαμβάνω στο πρόγραμμά μου. Έχω βρει την ηρεμία μου κι έχω τον δικό μου τρόπο ζωής», είπε αρχικά για να συνεχίσει απαντώντας για το αν έχει συναντηθεί στην Καλαμάτα με τον πρώην διαιτητή και νυν βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πέτρο Κωνσταντινέα: «Τον Κωνσταντινέα έχω να τον δω από τότε που ήταν διαιτητής. Στην Καλαμάτα έχω να πάω πολλά χρόνια και την εποχή που γράφετε (σ.σ. το έγραψε ο “Γαύρος”) ότι έγινε η συνάντηση, βρισκόμουν στο Άγιον Όρος, πράγμα που μπορώ να αποδείξω».

Κλείνοντας τόνισε με νόημα: «Δεν θέλω να είμαι αρχιδιαιτητής. Αν ήθελα, θα ήμουν εδώ και καιρό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X