Για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη...

«Ο Λαΐφης είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι απόψεις εκείνων που γνωρίζουν καλύτερα, εκτιμώ ότι έχουν πάντα περισσότερο ενδιαφέρον. Γι’ αυτό και ζήτησα από δύο κυπριακές «πηγές», αλλά πάνω απ’ όλα, καλούς φίλους που ζουν μόνιμα στην Κύπρο, τις απόψεις τους για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη, που είναι ο μοναδικός παίκτης από την Μεγαλόνησο που θέλει ο Κετσπάγια. Κι από το να τις μεταφέρω σε… πλάγιο λόγο, είναι προτιμότερο να τις παραθέσω αυτούσιες, όπως μου τις έστειλαν με πριβέ μήνυμα στο facebook.

«Ο Λαϊφης είναι ο μοναδικός Κύπριος κεντρικός που ξέρει μπάλα. Γι’ αυτό είναι και βασικό στέλεχος της Εθνικής. Βέβαια, δεν έχει και ανταγωνισμό στη θέση του. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν έχει την ψυχή για να σταθεί σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και σε ένα πρωτάθλημα, που όσο χάλια κι αν είναι, είναι καλύτερο από το κυπριακό», μου έστειλε ο ένας φίλος.

«Ο Κετσπάγια τον ξέρει πολύ καλά. Και νομίζω ότι τον ζητάει επειδή θέλει να τον μετατρέψει από έναν ποδοσφαιριστή που δεδομένα έχει ταλέντο, σε έναν ποδοσφαιριστή που θα εξελιχτεί και θα ολοκληρωθεί μέσω της ΑΕΚ. Στην Ανόρθωση, όχι απλά είναι ο καλύτερος, αλλά ήταν μια όαση. Μέτρια ομάδα βέβαια, αλλά ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Το αρνητικό του είναι πως επειδή κάνει… γκελ στον κόσμο της Κύπρου, την έχει “ψωνίσει” κάπως εξωαγωνιστικά και ασχολείται πολύ με social media και τέτοια. Αλλά αγωνιστικά δεν τον έχει επηρεάσει», ήταν το σχόλιο του άλλου φίλου.

Αυτά. Αν και το βασικό είναι ότι έχει άποψη ο Κετσπάγια και για να τον θέλει, θα έχει τους λόγους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X