Ολοκληρώθηκε με επιτυχία του τουρνουα "Στέλιος Σκευοφύλαξ"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία του τουρνουα "Στέλιος Σκευοφύλαξ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου «Στέλιος Σκευοφύλαξ» που διοργάνωσε το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων από 17 μέχρι 21 Ιουνίου 2016.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα ήταν η κορύφωση του ετήσιου προγραμματισμού της Διεύθυνσης του Δικτύου η οποία ευχαριστεί όλες τις συμμετέχουσες ομάδες για την παρουσία τους. Νεαροί ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς ακολούθησαν το δομημένο πρόγραμμα της εκδήλωσης και βοήθησαν στην εύρυθμη λειτουργία του.
Οι άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις, η άριστη συνεργασία των υπευθύνων ασφαλείας με τους συμμετέχοντες, η παρακολούθηση, η καθοδήγηση και η αξιολόγηση των αγώνων από τα στελέχη των αγωνιστικών τμημάτων πέτυχαν στο να επιτευχθεί το καλύτερα δυνατό αποτέλεσμα.
Οι αγώνες διεξήχθησαν χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, καθώς σκοπός ήταν να εστιαστούν στην προπονητική κατεύθυνση που δόθηκε από την Διεύθυνση του Δικτύου σε όλες τις συνεργαζόμενες ομάδες κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Συγκεκριμένα μέσα από ένα σωστά δομημένο περιβάλλον οργάνωσης και λειτουργίας των αγώνων, οι ποδοσφαιριστές ανέδειξαν τις ικανότητες και τα στοιχεία στα οποία εκπαιδεύτηκαν, ενώ οι προπονητές επικεντρώθηκαν στην υποστήριξη της διαδικασίας αυτής.
Ο πολιτισμικός χαρακτήρας του τουρνουά συνδυάστηκε με την επίσκεψη στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης το πρωί της Δευτέρας.
Ακολούθησε το ίδιο απόγευμα η παρουσίαση των ομάδων σε ειδική εκδήλωση, στο τέλος της οποίας απονομή αναμνηστικής πλακέτας από τον κ.Στέλιο Μανωλά, παρουσία παλαίμαχων ποδοσφαιιριστών της Α.Ε.Κ, στην σύζυγο του αείμνηστου ποδοσφαιριστή Ελλάδα Σκευοφύλακα και την κόρη του κ.Αννίτα Σκευοφύλακα.

Οι συνεργαζόμενες ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά ήταν :
Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ (αγωνιστικά τμήματα Κ-11, Κ-13, Κ-14)
Αναγέννηση Ιεράπετρας
Αναγέννηση Ευρίπου
Α.Ο. Ανατολή Ιωαννίνων
Ατρόμητος Βαρβάσαινας
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Δόξα Πηγαδακίων
Α.Σ. Έβρος Σουφλίου
Π.Α.Ο. Εθνικός Νέας Μάκρης
Α.Ο. Ελλάς Ποντίων
Ερμής Λιοσίων
Α.Ο. Νίκη Αλίμου
Α.Π.Σ. Όλυμπος Κερκύρας
Α.Ο. Πανκαμαριακός
Σάντος Πανοράματος
Α.Π.Σ. Σπάρτακος Κομοτηνής

Επίσης συμμετείχαν και οι Π.Α.Ε. Καλλιθέα, Α.Ο. Κορωπί, Ελπίς Αγίων Αναργύρων, Ακαδημία Ευθυμιάδη (Κύπρος)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X