Ζούρος στο enwsi.gr: «Κάθε χρόνο και καλύτερος ο Ντίξον, εξαιρετικός στα μεγάλα παιχνίδια»

Ζούρος στο enwsi.gr: «Κάθε χρόνο και καλύτερος ο Ντίξον, εξαιρετικός στα μεγάλα παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον είναι το νέο «χτύπημα» της ΑΕΚ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ένας παίκτης που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Νίμπουργκ, στην VTB League, αλλά και στο πρωτάθλημα Τσεχίας, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

Πλέον, ο 26χρονος άσος έκανε το… βήμα παραπάνω με την μεταγραφή του στην Βασίλισσα, όμως δεν θα παίζει σαν ξένος, αλλά ως κοινοτικός, καθώς θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της Γεωργίας. Προπονητής των γεωργιανών, μάλιστα, είναι ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος επέλεξε για την εθνική ομάδα της χώρας τον βραχύσωμο άσο.

Ο Έλληνας κόουτς μίλησε στο enwsi.gr και ανέλυσε τον νέο οργανωτή της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς, εστιάζοντας στο μαχητικό πνεύμα που διαθέτει, αλλά και τη θέληση να γίνεται κάθε φορά όλο και καλύτερος.

Ξεκινώντας την ανάλυσή του, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Ο Ντίξον θεωρώ πως είναι σε ανοδική πορεία. Προέρχεται από ένα πολύ καλό κολέγιο, το Μέμφις. Μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο και είναι πολύ μαχητικός. Είναι ένας παίκτης που δεν τα παρατάει εύκολα, αλλά είναι… competitor. Μπορεί να μην είναι δίνει το σουτ του την εικόνα ότι είναι πολύ καλός σουτέρ, αλλά έχει πολύ καλά ποσοστά. Είναι πολύ καλή μεταγραφή γιατί είναι ένας παίκτης που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι ακόμα καλύτερος. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που ουσιαστικά επέλεξα αυτόν τον παίκτη στην εθνική Γεωργίας».

Τι ήταν, όμως το…. ξεχωριστό που διέγνωσε σε αυτόν κατά την σεζόν που ολοκληρώθηκε; «Δεν μπορώ να πω πως κάνει κάτι ξεχωριστό. Απλώς, κάνει πάρα πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Είχε πολύ καλή απόδοση με μεγάλους αντιπάλους. Είναι σημαντικό αυτό για να πάρεις έναν παίκτη. Στα μεγάλα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χίμκι, Νίζνι και άλλες παρόμοιες ομάδες ήταν πολύ καλός. Είναι παίκτης που κάθε χρόνο δείχνει και καλύτερος και νομίζω ότι το επόμενο σκαλί του ήταν σωστό να είναι μαι μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Έχει να κερδίσει πολλά μέσα από αυτή τη διαδικασία».

Όσο για το τέλος, επεσήμανε πως «θα είναι μια πολύ καλή εμπειρία για εκείνον, πριν κάνει το ταξίδι για την ΑΕΚ. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα τον κάνει ακόμα πιο σκληρό και ώριμο, ώστε να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X