«Θα δίνω την ψυχή μου για να κερδίζουμε»

Το καλωσόρισμα της «Βασίλισσας» στον Ντίξον (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο 25χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ στο «aekbc.gr», τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα δίνει και την ψυχή του, για να κερδίζει η ομάδα. Αρχικά υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που όλα τέλειωσαν θετικά και ανήκω και επίσημα στην ΑΕΚ. Παρά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων η ΑΕΚ μού ξεκαθάρισε από την αρχή, ότι με θέλει τώρα. Ένας λόγος ήταν αυτός που την επέλεξα και ο δεύτερος λόγος είναι ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ευρώπη και ήθελα πολύ να συμμετέχω σ’ αυτό».

Για το αν έχει παρακολουθήσει την ΑΕΚ τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ σχολίασε: «Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία να δω κάποιους αγώνες της ΑΕΚ την περίοδο, που μας πέρασε, αλλά να είστε σίγουροι ότι πριν πατήσω το πόδι μου στο γήπεδο για το πρώτο ματς της σεζόν θα γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα και για την ένδοξη ιστορία της».

Τέλος, για το πότε θα έρθει στην Ελλάδα, είπε: «Μόλις τελειώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας θα έλθω στην Αθήνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες. Επίσης θα ήθελα να πω στον κόσμο της ΑΕΚ ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε αγώνα για να κερδίζει η ομάδα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X