«Βρισκόμαστε στο παρά... πέντε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

Διπλό «μήνυμα» για «Αγιά Σοφιά» από Φλαμπουράρη-Περιφέρεια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το «καυτό» θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την καθυστέρηση στην έκδοση της οικοδομικής άδειας μίλησε ο Ανδρέας Δημάτος. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφερόμενος στο θέμα του γηπέδου ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ ότι ήταν να κάνει από πλευράς της το έχει πράξει και απομένει το Δημόσιο να… προχωρήσει τις εξελίξεις με την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ.Δημάτος στον SPORT FM:

«Υπάρχει μεγάλη αναμονή και εκνευρισμός στον κόσμο για το θέμα του γηπέδου. Έχει περάσει πολύ χρόνος από τότε που εξαγγέλθηκε το έργο. Ότι ήταν να κάνουν η ΑΕΚ, η Ερασιτεχνική και η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 το έκαναν. Έχει κερδίσει η ΑΕΚ δύο προσφυγές στο ΣτΕ, ένα – ένα τα εμπόδια τα πέρασε. Μετά ήρθε η ΜΠΕ του έργου. Βρισκόμαστε στο παρά… πέντε. Είναι δύσκολο να προδικάσει κάποιος το πότε αρχίζουν τα έργα. Δεν εξαρτάται από την ΑΕΚ αυτό. Ολα είναι πολύπλοκα με το Δημόσιο.

Πρέπει να γίνει η υπογειοποίηση σε πρώτη φάση. Είναι σε καλό δρόμο το έργο αυτό από την Περιφέρεια. Έχει να κάνει και με την ανακούφιση της Νέας Φιλαδέλφειας γενικότερα. Ήθελε τον χρόνο του το θέμα και σε πολιτικό, διπλωματικό και διοικητικό επίπεδο. Ολοένα και περισσότερο οι ενδείξεις είναι θετικές. Από πλευράς ΑΕΚ πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Δεν μπορεί να γίνει εμπορική εκμετάλλευση του ονείρου του κόσμου, ενώ δεν εξαρτάται από εμάς το πότε θα αρχίσουν τα έργα. Αυτό που μας καίει τώρα είναι η άδεια. Μετά θα πάρουν όλα τον δρόμο τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X