Και ο Μαυροειδής στο 3χ3 του Γαλατσίου

Προσπαθεί να προλάβει την ΑΕΚ ο Χάγκινς
Photo Credits: INTIME

Αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/06), θα γίνει ως γνωστόν το τουρνουά 3χ3 στο Γαλάτσι και θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή από πλευράς ΑΕΚ.

Εκτός από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τον Γιάννη Καλαμπόκη και τον Δήμο Ντικούδη, το παρών θα δώσει μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μαυροειδής. Η διοργάνωση, την οποία έχει αναλάβει ο ΠΣΑΚ μαζί με την ΕΟΚ, θα έχει συνέντευξη Τύπου αύριο (22/06, 12:30) στο Γαλάτσι.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η αντίστροφη μέτρηση για το τουρνουά 3Χ3 του Γαλατσίου έχει ξεκινήσει και αύριο Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 12.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου στον πολιτιστικό χώρο «Καμίνι» της πόλης (Χρ. Λαδά και Ρεθύμνης, Γαλάτσι). Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο 3Χ3, το οποίο θα γίνει το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, είναι οι Δημήτρης Μαυροειδής, Γιάννης Καλαμπόκης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Ξανθόπουλος, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Βούλγαρης, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Βεργίνης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Μανώλης Παπαμακάριος, Δήμος Ντικούδης, Λολίτα Λύμουρα, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Αργυρόπουλος και Πάρης Μαραγκός.

Κατά τη διάρκεια των τουρνουά, στο Γαλάτσι (25-26 Ιουνίου) και τα Χανιά (2-3 Ιουλίου), όσοι επιθυμούν μπορούν να δώσουν ένα μεγάλο δώρο σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, για τα κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των δήμων, στους οποίους θα πραγματοποιηθούν τα τουρνουά. Η αρχή έγινε στο τουρνουά του Ηρακλείου Κρήτης και η προσπάθεια συνεχίζεται. Οι εγγραφές για τα τουρνουά συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε συμμετοχή».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X