Η γαλλική... επιμονή και ο Ινσούα

Η γαλλική... επιμονή και ο Ινσούα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κοιτάζει επίμονα τη γαλλική αγορά για τη θέση του αριστερού μπακ, χωρίς όμως να ξεχνά την περίπτωση του Αργεντινού Ινσούα

Πιο προχωρημένη απ’ όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ, είναι η υπόθεση της απόκτησης ενός αριστερού μπακ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ντίντακ Βιλά, δημιουργώντας ένα δυνατό και ισοδύναμο δίδυμο από τη συγκεκριμένη πλευρά.

Όπως έχει διαφανεί από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο Σαλιού Σις, ο Σενεγαλέζος αριστερός μπακ της Βαλενσιέν, είναι αυτός ο οποίος έχει αποκτήσει προβάδισμα στις συζητήσεις των αξιωματούχων της «Ένωσης». Είναι σαφές πως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κινηθούν με γνώμονα τη γαλλική αγορά στην αριστερή πλευρά, καθώς το όνομα του Σέιχ Εμπέγκουε, του 27χρονου αριστερού οπισθοφύλακα της Ρεν εξακολουθεί να «παίζει» σχεδόν το ίδιο δυνατά. Ο Εμπέγκουε έχει το προτέρημα πως μπορεί ν’ αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις εκτός από αυτή του αριστερού μπακ και γι’ αυτό έχει κερδίσει κάποιους πόντους παραπάνω.

Η πιο δύσκολη απ’ όλες τις περιπτώσεις είναι αυτή του Εμάνουελ Ινσούα, του Αργεντινού μπακ, ο οποίος έχει παραστάσεις από ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και σκληρό πρωτάθλημα, είναι όμως και ο πιο ακριβός, αλλά με προοπτικές εξέλιξης λόγω της ηλικίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X