Κινήσεις τακτικής για Λαΐφη

«Ο Λαΐφης είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την κινητικότητα στην αγορά για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη και αναλόγως τη ζήτηση θα προχωρήσει στην επίσημη πρόταση για τον ταλαντούχο Κύπριο μεσοαμυντικό.

Παρά το γεγονός πως δεκάδες κυπριακά δημοσιεύματα μιλούν για επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για τον Λαΐφη, η οποία έχει απορριφθεί από την Ανόρθωση, στην πραγματικότητα η «Ένωση» δεν έχει προχωρήσει σε μία τέτοια.

Είναι σαφές πως έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, κρούσεις οι οποίες έχουν ως στόχο να βολιδοσκοπήσουν τις απαιτήσεις των Κυπρίων, με την ΑΕΚ να έχει ρίξει ένα… τυράκι για να διαπιστώσει το εύρος των επιθυμιών της Ανόρθωσης. Αλλά ως εκεί. Και η ίδια η Ανόρθωση δηλώνει ανεπίσημα πως δεν έχει λάβει πρόταση.

Ωστόσο στα οικεία Μέσα διαρρέει πως η φερόμενη πρόταση είναι μικρή, έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα status πλειστηριασμού γύρω από το όνομα του μικρού. Υπάρχει και το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, το οποίο έρχεται… κουτί για την Ανόρθωση, η οποία θα το εκμεταλλευτεί για να κερδίσει κάτι παραπάνω.

Η ΑΕΚ, αυτη τη στιγμή, είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης. Θα το κάνει όμως αφού εξετάσει όλα τα δεδομένα που προκύπτουν από την αγορά και από την πιάτσα των μάνατζερς. Εάν κάτι αλλάξει, αυτό θα έχει να κάνει με τη διαρκώς κυκλοθυμική στάση των Κυπρίων, κάτι που ενδεχομένως να οδηγήσει την ΑΕΚ στην απόσυρση του ενδιαφέροντός της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X