Τον "Χάγκα", τιμωρό της αδικίας, θέλει για μασκότ ο κόσμος της ΑΕΚ

Στην πιο κρίσιμη καμπή... Ένωση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν λίγες μέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε από τους φιλάθλους της ομάδας να ψηφίσουν για το όνομα της μασκότ, η οποία αναμένεται να συντροφεύει τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Η απόφαση δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αφού η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά το enwsi.gr θέλησε να σας βάλει στο …παιχνίδι. Γι’ αυτό και ζήτησε από τους αναγνώστες του να συμμετάσχουν στη δημοσκόπηση για τη νέα μασκότ, έτσι ώστε να φανεί ποιο όνομα είναι το επικρατέστερο.

Όπως φαίνεται μάλιστα από το αποτέλεσμα, η επιλογή του “Χάγκα” (ο μύθος του τεράστιου Δικέφαλου αετού, τιμωρού της αδικίας) αποτελεί την πρώτη σας επιλογή με ποσοστό 59%. Ακολουθεί ο “AEKman” (από το όνομα της ομάδας) με ποσοστό 13% και ο Φιντέλ (σημαίνει πιστός) με ποσοστό 11%. Στην 4η θέση ψηφίσατε τον “Ενως” (προέρχεται από το Ένωση) δίνοντάς του 9% και τελευταία επιλογή σας με 8% είναι ο Βίκτορ (που σημαίνει νικητής). Μένει να δούμε σε λίγες μέρες και τα επίσημα αποτελέσματα της ΠΑΕ ΑΕΚ, για να πληροφορηθούμε το όνομα της μασκότ του Δικεφάλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X