Πανηγύρισε λόγω Καβαλίερς ο Τζαουάντ Ουίλιαμς (ΦΩΤΟ)

Ο Ουίλιαμς και το NBA (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αποτέλεσε το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Γκάζιαντεπ.

Ο λόγος γίνεται για τον Τζαουάντ Ουίλιαμς, ο οποίος όμως δεν ξέχασε τις τρεις σεζόν που έπαιξε στο NBA με την φανέλα των Καβαλίερς. Τα ξημερώματα λοιπόν, είχε κάθε λόγο να γιορτάσει για τη νίκη της ομάδας του Κλίβελαντ με 93-89 επί των Ουόριορς στον τελευταίο τελικό και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, ο Ουίλιαμς φρόντισε να αποθεώσει τον άλλοτε συμπαίκτη του, ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μεταξύ άλλων έγραψε: «Όταν ο… γείτονας σας, επιστρέψει σπίτι και φέρνει το πρωτάθλημα», λόγω του ότι ο Τζέιμς κατάγεται από το Οχάιο και οδήγησε την ομάδα της πόλης του, στον τίτλο. Μάλιστα, ο Ουίλιαμς έβαλε και μια φωτογραφία όπου αγκαλιάζεται με τον Τζέιμς, από την εποχή που ήταν συμπαίκτες στο Κλίβελαντ.

Ακόμα, ο Ουίλιαμς θύμισε και μια προηγούμενη ανάρτηση του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Για όλους όσους με είχαν πει τρελό για αυτό το tweet μου…». Τι έλεγε αυτό το tweet, πριν από 10 περίπου μέρες και ενώ οι Καβαλίερς έχαναν με 3-1 από τους Ουόριορς; Ιδού: «Το Κλίβελαντ έχει ακόμα μια ευκαιρία. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, μας έδειξαν ότι είναι πιθανό, στο τελευταίο ματς της σειράς».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X