Οι 5 και το όνειρο της Πολωνίας

Οι 5 και το όνειρο της Πολωνίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα πια, η ΑΕΚ ξεκινά την προετοιμασία της. Λίγο πριν φύγει ο Ιούνιος, η «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα… πετάξει για το Κίελτσε της Πολωνίας. Και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αποφασίσει να πάρει μαζί του και νεαρά παιδιά από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Και για να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα και να πάρουν… εμπειρίες, αλλά και γιατί η Ενωση θα χρειαστεί να συμπληρώσει την λίστα της στο Europa League και με παιδιά των Υποδομών της.

Το… ρεπορτάζ μέχρι στιγμής «βγάζει» πέντε υποψήφιους από την Κ20 του Στέλιου Μανωλά που θα «χτυπήσουν» την πόρτα της ομάδας και στοχεύουν να είναι στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ.

Τον Κώστα Γαλανόπουλο, τον Ανδρέα Βλαχομήτρο, τον Αντώνη Κυριαζή, τον Βασίλη Καρβουνίδη και τον Αλκη Μαρκοπουλιώτη. Από αυτούς κάποιοι θα πάνε στο Κίελτσε της Πολωνίας στις 29 Ιουνίου και θα έχουν την ευκαιρία να… μπουν στο μάτι του νέου προπονητή της ΑΕΚ.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1997 ο Κώστας Γαλανόπουλος, ήρθε το 2011 στις Ακαδημίες της ΑΕΚ από τον Κένταυρο Βριλησσίων. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και χρησιμοποιεί το δεξί πόδι. Η αλήθεια είναι ότι στην Ενωση τον πιστεύουν πολύ και το έδειξαν. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μάλιστα έπαιξε στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο για τα πλέι οφ και έγραψε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή για 45 λεπτά. Στα ματς του Κυπέλλου ο Στέλιος Μανωλάς τον έπαιρνε συνεχώς στον πάγκο (λόγω των κανονισμών) και θεωρείται από τα καλύτερα «προϊόντα» των Ακαδημιών και έχει κληθεί και στην Εθνική Νέων.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ

Γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου του 1997 και ήρθε στην ΑΕΚ από την Ιστιαία Ευβοίας το 2011 και χτυπά την πόρτα της πρώτης ομάδας από το 2013 και την σεζόν στην Γ’ εθνική με τον Τραϊανό Δέλλα να εκτιμά αρκετά το ταλέντο του.
Αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού και δη στην αριστερή πλευρά αν και χρησιμοποιεί το δεξί πόδι του.
Πήρε χρόνο και συμμετοχές και σε φιλικά της σεζόν 2014/15, σκοράροντας στο 1-1 με τη Λάρισα στο «AEL FC Arena».
Πέρυσι μπήκε σε αποστολές Κυπέλλου και έπαιξε σε κάποια φιλικά παιχνίδια της ΑΕΚ, ενώ είναι ενεργός διεθνής με την Νέων.

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Είναι ο killer της U-20 της ΑΕΚ. Μετρά πάνω από 15 γκολ με την δεύτερη ομάδα της Ενωσης και στον αγώνα με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ, ήταν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο στην Νέα Σμύρνη. Γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1997 και είχε παίξει ποδόσφαιρο στις σχολές ποδοσφαίρου Δομάζου και Καρούλια και στον Πήγασο Πατησίων, πριν βρεθεί από το 2006 στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Δηλαδή, πλέον ξεπερνά την μία δεκαετία στα «κιτρινόμαυρα». Είχε δοκιμαστεί και από την Μίντλεσμπρο αλλά δεν προχώρησε το θέμα. Εχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2019 και δεν αποκλείεται να κάνει το μεγάλο βήμα προς τα… πάνω.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ

Είναι ο μοναδικός αριστεροπόδαρος της… παρέας των μικρών και ένα ντελικάτο σύγχρονο αμυντικό χαφ. Ο μικρός Καρβουνίδης (ο πατέρας του Χρήστος για χρόνια εργάστηκε με επιτυχία σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα ως φυσιοθεραπευτής) γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1997 και ο χειρισμός της μπάλας με τα αθλητικά του προσόντα είναι τα μεγαλύτερα… όπλα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένει με αγωνία το κάλεσμα της πρώτης ομάδας για να πάρει την πρώτη του ευκαιρία.

Στην ΑΕΚ βρίσκεται από το 2007 (έχει περάσει από όλα τα τμήματα Υποδομών από 10 ετών), όταν και ήρθε από την Νίκη Δροσιάς.

ΑΛΚΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΗΣ

Ηλικιακά είναι ο μεγαλύτερος των πέντε μικρών της δεύτερης ομάδας και αρχηγός της U-20 του Στέλιου Μανωλά. Ο Αλκης Μαρκοπουλιώτης είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 1996 και από τα οκτώ του χρόνια ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Είναι δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός (παίζει και δεξί μπακ αν χρειαστεί) και σε αυτή τη θέση αγωνίστηκε και με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 (διεξήχθη σε Λάρισα, Κατερίνη και Βέροια) το 2015 με προπονητή τον Γιάννη Γκούμα. Στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ επίσης και αυτός μπήκε στην 20αδα του Νίκου Παναγιωτάρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X