Όλα ανοικτά με Τζεμπούρ

Τζεμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επικοινωνία του Ράφικ Τζεμπούρ με τον Τιμούρ Κετσπάγια έχει ανοίξει ένα νέο παράθυρο στην υπόθεση παραμονής του «Τρομοκράτη», ωστόσο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία

Η αρχική διάθεση τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ράφικ Τζεμπούρ ήταν πως οι δύο πλευρές μάλλον δεν θα έπρεπε να συνεχίσουν μαζί. Στις τάξεις της διοίκησης επικρατούσε μία τάση που ήθελε τον Αλγερινό να κρίνεται αυστηρά για τη φετινή του παρουσία. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ισχυρίζονταν πως ενώ η παρουσία του Τζεμπούρ υπήρξε καταλυτική για την κατάκτηση του Κυπέλλου, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η συνδρομή του ήταν ελάχιστη.

Από την πλευρά του Αλγερινού, η σκέψη για επιστροφή στην Κύπρο ήταν αρκετά ισχυρή κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών των διακοπών. Ο Τζεμπούρ δεν ήταν δυσαρεστημένος από την παρουσία του στην ΑΕΚ, ωστόσο πίστευε πως έφτασε η ώρα για μία ακόμη αλλαγή περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Στέλιου Μανωλά, ο βετεράνος άσος της ΑΕΚ ξεκαθάρισε μάλιστα στον παίκτη ότι τον ήθελε για την κρίσιμη καμπή της περσινής πλέον σεζόν. Αυτό, έφτιαξε για λίγο τη διάθεση του Αλγερινού. Όμως για τον Τζεμπούρ ίσως κάποια πράγματα να μην του άρεσαν, καθώς παραγκωνίστηκε αρκετά, από τη στιγμή που επανήλθε από τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν.

Η έλευση του Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται όμως ότι έχει αλλάξει τα δεδομένα. Ο Γεωργιανός προπονητής εκτιμά το γεγονός πως έχει την ευκαιρία να διαχειριστεί το ταλέντο του Αλγερινού για έναν ακόμη χρόνο, εάν η ΑΕΚ ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης. Συν τοις άλλοις, γνωρίζει πως αυτός δεν είχε καμία σχέση με την παρουσία του Τζεμπούρ φέτος και επομένως εικάζεται πως έχει τη δυνατότητα να κάνει μία νέα συμφωνία κυρίων μαζί του.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως Κετσπάγια και Τζεμπούρ μίλησαν πριν από ένα μικρό χρονικό διάστημα και συζητήθηκε το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ο Αλγερινός την αποστολή για την Πολωνία και να λάβει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι αλήθεια πως δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο το ποιος επιδίωξε αυτή την επικοινωνία. Και αυτό έχει τη σημασία του, καθώς αν ο Κετσπάγια ήταν αυτός που τον προσέγγισε, πάει να πει πως τον υπολογίζει για τη θέση του φορ. Αν ο Τζεμπούρ ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτό θα σημαίνει πως ο Αλγερινός έχει αλλάξει γνώμη για την παραμονή του.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Αλγερινού, χωρίς αυτό το θέμα πάντως να εμπλέκεται με την περίπτωση απόκτησης σέντερ φορ. Τουλάχιστον αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X