Σήκωσε μανίκια ο Τιμούρ

Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ρυθμούς νέας σεζόν μπαίνουν σιγά-σιγά στην ΑΕΚ, με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του να προχωρούν στον σχεδιασμό του προγράμματος της ομάδας, μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Μέσα στην εβδομάδα, με την επιστροφή του Τιμούρ από την Κύπρο, μαζί με τους Μιχάλη Μιχαήλ και Σόσο Τσέντια, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη όλων των μελών του τεχνικού τιμ, ώστε να καθοριστεί το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί στις προπονήσεις. Κετσπάγια, Μιχαήλ, Τσέντια, Βούλγαρης, Καμπόλης αλλά και οι άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα συναντηθούν και θα καθορίσουν το πώς θα κυλήσει το πρόγραμμα στα Σπάτα αλλά κυρίως στην Πολωνία, τις μέρες που έρχονται.

Ήδη πάντως μια προεργασία έχει γίνει, αφού τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ των παικτών αναμένεται να πραγματοποιηθούν το διήμερο 27-28 Ιουνίου. Με την ΑΕΚ να αναχωρεί την επομένη για το Κίελτσε, εκεί όπου θα παραμείνει 16 μέρες, στα πλαίσια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Θυμίζουμε πως η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα έχει οριστεί για το απόγευμα της 25ης Ιουνίου.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X