ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ σας έχουν τελειωμένους!

Πλήρης αβεβαιότητα για Κύπελλο και Play Offs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το τέλος του μήνα έχουν αφεθεί οι σοβαρές και ουσιαστικές εξελίξεις στην ΕΠΟ. Αυτή είναι η συμφωνία κυβέρνησης και ΦΙΦΑ στο στρογγυλό τραπέζι των Κοντονή, Φιλιππούση με Κουτσοκούμνη, Ρηγόπουλο. Αποτελούσε αίτημα της ΦΙΦΑ με το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να επηρεασθεί η γενική συνέλευση στις 24 Ιουνίου και το αίτημα έγινε αποδεκτό από το υπουργείο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Η ΦΙΦΑ δεν ήθελε να μπει στην εσωτερική αντιπαράθεση της ΕΠΟ- Γκρανκάσες εναντίον συμμαχίας και το υπουργείο πάνω κάτω κινήθηκε στην ίδια γραμμή. Οι εξελίξεις βέβαια έχουν δρομολογηθεί.

Και δεν είναι το ζήτημα με τους κανονισμούς λειτουργίας της επιτροπής δεοντολογίας όπως παρουσιάζεται εσκεμμένα λάθος από ΦΙΦΑ και υπουργείο. Και η πλάκα είναι ότι τσιμπάει η ΕΠΟ και βγάζει ανακοινώσεις σχετικά με αυτό το θέμα. Για το ποιες χώρες έχουν και ποιες δεν έχουν αντίστοιχη επιτροπή.

Το ζήτημα είναι ότι οι 12 μικροί στην Σούπερ Λιγκ με την αφανή υποστήριξη των μεγάλων ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν ξεκαθαρίσει ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει κάτω από τις παρούσες συνθήκες. Αυτό αποτελεί μια σοβαρή κρίση και σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη επιστολή του Κοντονή στην ΦΙΦΑ ότι για λόγους δημόσιας τάξης δεν πρόκειται να επιτρέψει την έναρξη του πρωταθλήματος τότε εύκολα μπορούμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει κρίση, όπως τουλάχιστον την εννοεί η ΦΙΦΑ προκειμένου να παρέμβει.

Για να ακριβολογούμε σχέδια έχουν ήδη ετοιμαστεί και επιτροπές σωτηρίας έχουν από την ΦΙΦΑ συγκροτηθεί. Αυτά αποτελούν κοινό μυστικό για όσους συνομιλούν με την παγκόσμια ομοσπονδία. Είναι δυο διαφορετικά πλάνα και περιμένουν να τελειώσει το Euro για να παρθεί η απόφαση για το ποιο θα εφαρμοσθεί…

Τόσο  η ΦΙΦΑ όσο και η ΟΥΕΦΑ δεν πρόκειται ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο να το αφήσουν στην τύχη του, ούτε πολύ περισσότερο να αμελήσουν την διοργάνωση του συνεδρίου τους στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X