Σιμόες: Το μυαλό μου στην ΑΕΚ

Σιμόες: «Η ΑΕΚ είναι ξανά εδώ, ο πρώτος από τους πολλούς τίτλους»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταία διάστημα ο Αντρέ Σιμόες έχει βρεθεί στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Μπέτις και η Μαρσέιγ, που παρουσιάζονται διατεθειμένες να κυνηγήσουν την περίπτωσή του. Κάνοντας ακόμα και οικονομική υπέρβαση, για να καλύψουν τις απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Ο Σιμόες ωστόσο δείχνει προσηλωμένος στην «Ένωση», τονίζοντας σε κάθε ευκαιρία πως έχει να ζήσει ακόμα πολλά με τον σύλλογο. Όπως είπε και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «A Bola», στο μυαλό του είναι μόνο η ΑΕΚ με την οποία έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Κάναμε μια πολύ καλή χρονιά και έχω άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο εδώ. Σίγουρα με κολακεύει το ότι υπάρχει ενδιαφέρον για μένα από άλλες ομάδες, αλλά είμαι προσηλωμένος εδώ. Έχω στόχους και θέλω να πετύχω κι άλλα πράγματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Ισπανία, με ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ.

Για το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων για την απόκτησή του, ο Σιμόες δήλωσε… άγνοια, τονίζοντας πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή προσέγγιση προς τον ίδιο. «Δεν υπάρχει κάτι που να ξέρω εγώ. Περισσότερα διαβάζω στις εφημερίδες. Τώρα είμαι στην Ελλάδα. Ήρθα πέρυσι σε μια ομάδα που με είχε πιστέψει, με είχε παρακολουθήσει καιρό και κατέκτησα μαζί της έναν τίτλο», είπε ο Σιμόες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X