Enwsi.gr Συγκριτικό: Μπαλντέ εναντίον Τζούριτς

Λύση για την επίθεση ο Μπαλντέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To enwsi.gr βάζει στο μικροσκόπιο τους Τζούριτς και Μπαλντέ, σε ένα συγκριτικό που ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη.

Μίλαν Τζούριτς (26)

Σέντερ φορ

Αγωνίζεται στην Τσεζένα

Συμβόλαιο: 30-6-2018

Πόδι: Δεξί

Ύψος: 1,99μ.

Διεθνής με την Εθνική Βοσνίας

Χρηματιστηριακή αξία: 0,75 εκατ. ευρώ

milan djuricΟ Βόσνιος άσος είναι ένας παίκτης που έχει περάσει μεγάλο μέρος της καριέρας του στη Σέριε Β της Ιταλίας. Έχει μόνο μία γεμάτη χρονιά στη Σέριε Α με την Τσεζένα, έχοντας αγωνιστεί 28 φορές και έχοντας πετύχει δύο γκολ. Συνολικά μετρά 251 συμμετοχές στην Ιταλία και συνολικά 42 γκολ. Σε αντίθεση με τον Μπαλντέ έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε εθνικό επίπεδο, καθώς μετράει ήδη 11 συμμετοχές και 7 γκολ. Ο Τζούριτς πάντως δεν έχει παίξει ούτε λεπτό στην Ευρώπη.

Γενικά χαρακτηριστικά:

Με κοψιά που θυμίζει Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, χωρίς όμως την ευλυγισία του Σουηδού, ο Τζούριτς είναι ένα βαρύ φορ που παίζει με την πλάτη στο τέρμα. Η ταχύτητά του δεν είναι μικρή, παρά τον όγκο του, ωστόσο χρειάζεται χώρο για ν’ αναπτυχθεί. Ξέρει να σπάει το παιχνίδι στα άκρα, ενώ έχει καλά αντανακλαστικά που του επιτρέπουν να εκμεταλλεύεται ευκαιρίες μέσα στην περιοχή. Δυσκολεύεται να παίξει εκτός περιοχής.

Ιμπραχίμα Μπαλντέ (27)

Σέντερ φορ, εξτρέμ

Έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ

Πόδι: Δεξί

Ύψος 1,90μ.

Διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης

Χρηματιστηριακή αξία: 3 εκατ. ευρώ

ibrahima baldeΟ Μπαλντέ μετράει 163 συμμετοχές και 44 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος. Είναι πιο έμπειρος από πλευράς ανταγωνισμού στο υψηλότερο επίπεδο από τον Τζούριτς, έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα της Οσασούνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Λα Λίγκα. Έχει μικρή ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί συνολικά δέκα φορές στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Κράσνονταρ. Έχει φορέσει και τη φανέλα της Νουμάνθια στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Γενικά Χαρακτηριστικά:

Ένας επιθετικός με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά ο Μπαλντέ. Πιο μοντέρνος φορ, αγωνίζεται με ευκολία τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής. Παρά τον όγκο του είναι εξαιρετικά γρήγορος και δυνατός. Σαφώς πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής από τον Τζούριτς, είναι ένας επιθετικός ο οποίος έχει πολλές παραστάσεις από τον Τζούριτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X