Σις και στο βάθος Εμπένγκουε για αριστερά

Σις και στο βάθος Εμπένγκουε για αριστερά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία από τις θέσεις στις οποίες φαίνεται πως η ΑΕΚ θα ενισχυθεί πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας, είναι αυτή του αριστερού μπακ. Η Ένωση κινείται στην αγορά για να βρει έναν παίκτη που θα συμπληρώσει τον Ντίντακ, με τον Σαλιού Σις της Βαλανσιέν, να είναι η βασική επιλογή. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες φαίνεται να έχει έρθει στο προσκήνιο και μία ακόμα περίπτωση Σενεγαλέζου μπακ, που επίσης αγωνιζόταν στη Γαλλία.

Πρόκειται για τον διεθνή Σενεγαλέζο Σέιχ Εμπένγκουε, τον 27χρονο αριστερό οπισθοφύλακα της Ρεν, από την οποία αποχωρεί το καλοκαίρι! Ο Εμπένγκουε μετράει 27 συμμετοχές με την εθνική της Σενεγάλης, ήταν το βασικό αριστερό μπακ της Ρεν στη σεζόν που μας πέρασε, με 23 ματς στο πρωτάθλημα Γαλλίας και καλύπτει όλη την πλευρά. Με την ταχύτητα και την καλή σέντρα, να είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Λόγω της σωματοδομής του μπορεί κατά συνθήκη να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο η φυσική του θέση είναι εκείνη του αριστερού μπακ. Και ως τέτοιον τον εξετάζει η ΑΕΚ.

Ο Εμπένγκουε λοιπόν τέθηκε τα τελευταία 24ωρα υπ’ όψιν του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος και μελετά προσεκτικά την περίπτωσή του, μαζί με εκείνες των Σις, Χατζάφι, που επίσης εξετάζονται. Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον Ινσούα, για τον οποίο έχει γίνει κουβέντα στις τάξεις της ΑΕΚ, φαίνεται πως η Ουντινέζε επιδιώκει να «θολώσει» κάπως τα νερά αναφορικά με τις προθέσεις της για τον Αργεντινό άσο. Στην «Ένωση» παρακολουθούν την υπόθεση, την κρατούν στις επιλογές τους, ωστόσο «δουλεύουν» και τις υπόλοιπες που απασχολούν. Με στόχο να κλείσουν το θέμα του αριστερού μπακ, πριν την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X