"Βλέπει" Πέδρο Λεόν για τα άκρα

"Βλέπει" Πέδρο Λεόν για τα άκρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ δυνατό όνομα έχει έρθει τις τελευταίες μέρες στη λίστα της ΑΕΚ, όσον αφορά στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τις πληροφορίες του enwsi.gr να θέλουν τον Ισπανό Πέδρο Λεόν, να έχει προταθεί στην Ένωση και να εξετάζεται! Ο Πέδρο Λεόν, μέτρησε με τη φανέλα της Χετάφε την περυσινή σεζόν 31 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του, έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ. Πρόκειται για παίκτη από το πολύ πάνω ράφι, που για χάρη του το 2010 η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον φέρει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο δεξιά όσο και αριστερά και χαρακτηρίζεται από την “κοφτή” ντρίμπλα του και την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια. Με την Χετάφε έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, ωστόσο οι πληροφορίες από την Ισπανία που έχουν φτάσει στην ΑΕΚ, θέλουν την περίπτωσή του να μπορεί να προχωρήσει, εφόσον υπάρξει συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, λόγω του υποβιβασμού της Χετάφε στην Σεγκούντα.

Στην ΑΕΚ θα ψάξουν την σούπερ περίπτωση του Πέδρο Λεόν που τέθηκε υπόψιν τους, εξετάζοντας μέσα στις επόμενες μέρες τα δεδομένα και το κατά πόσο μπορούν να την φέρουν εις πέρας. Φέρνοντας στην ομάδα έναν παίκτη που μπορεί άμεσα να κάνει τη διαφορά και να… ξεσηκώσει την κερκίδα, με τις ενέργειές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X