Το... πολυεργαλέιο Μιλόσεβιτς και η αγαπημένη θέση του Μαυροκεφαλίδη

Οι... διπλοί «Λου» και «Μίλο»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με μια κίνηση κατάφερε να… κερδίσει πολλά! Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο, με την Ένωση να επιβραβεύει με τρόπο… ιδανικό τον Βόσνιο φόργουορντ για την παρουσία του εντός, αλλά και εκτός παρκέ.

Με τον «Μίνια» σε θέση «4», η ΑΕΚ κερδίζει πολλά. Κυρίως, διότι είναι ένας παίκτης αθλητικός, που μπορεί να ανταποκριθεί στα «θέλω» του Γιούρι Ζντοβτς, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Επιπλέον, με την σωματοδομή που διαθέτει, αλλά και τα γρήγορα πόδια του, μπορεί να μαρκάρει παίκτες που παίζουν από το «3» μέχρι το «5». Αυτό το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία την περσινή σεζόν, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδό του, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Επίσης, στην επίθεση είναι πάντα ο αφανής ήρωας. Έρχεται από τον πάγκο, στις περισσότερες των περιπτώσεων και δίνει λύσεις είτε με το μακρινό σουτ, είτε «χτυπώντας» κοντά στο καλάθι τους αντίπαλους ψηλούς, από τους οποίους έχει τη δυνατότητα να κερδίζει πολλές φορές φάουλ. Γενικά, είναι παίκτης θρασύς και πολύ ικανός, ενώ πάντα βάζει το σώμα του στη φωτιά για την Ένωση!

Η θέση «4» έχει καλυφθεί για τα καλά πλέον, από τους Σάκοτα, Ουίλιαμς και Μιλόσεβιτς. Αυτό έχει άμεση σχέση με το παιχνίδι του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο ηγέτης της ΑΕΚ πλέον θα παίζει μόνο στη θέση «5», στην οποία την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις. Ήταν φανερό, άλλωστε, πως η θέση «4» δεν του ταίριαζε και για το λόγο αυτό η Ένωση προχώρησε ώστε να καλύψει πλήρως την θέση του φόργουορντ και να δώσει… ελευθερία στο παιχνίδι του «Λου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X