Ο γάμος της Βανδή και του Ντέμη (VIDEO)

Η Βανδή για τη σχέση της με τον Νικολαϊδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι “Έλληνες Μπέκαμ”, το “χρυσό ζευγάρι της Ελλάδας” ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που δόθηκαν στο ζεύγος Νικολαΐδης – Βανδή που παντρεύτηκαν πριν από ακριβώς 13 χρόνια, στις 17 Ιουνίου του 2003.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1998, ενώ όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, πριν βρεθούν από κοντά μιλούσαν στο τηλέφωνο για περίπου τρεις μήνες. Την άνοιξη του 1999 η ΑΕΚ βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή κι εκείνη πάνω στην πίστα φόρεσε τη φανέλα του.

Η είδηση είχε γίνει πρώτο θέμα στα περιοδικά της εποχής. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση έγινε τον Οκτώβριο του 1999, με τους δυο τους να επιβεβαιώνουν τη σχέση τους ενώ, έγιναν ακόμη και σύνθημα στην κερκίδα των ΑΕΚτζήδων: “Όλοι μαζί το βράδυ στη Βανδή”.

Ο ΓΑΜΟΣ

Ο γάμος τους έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία 80 περίπου καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη. Νικολαΐδης και Βανδή ήθελαν τόσο ο γάμος τους όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια.

Είχε ειπωθεί μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως οι σεκιούριτι ήταν σχεδόν τόσοι όσοι και οι καλεσμένοι, κάτι που είχε σχολιαστεί αρνητικά από τους θαυμαστές τους, οι οποίοι… απαιτούσαν μερικές εικόνες του λαμπερού ζεύγους τις οποίες δεν είδαμε ποτέ.

Η δεξίωση του γάμου έγινε μια μέρα μετά την τελετή, στο Island στη Βάρκιζα, με τον Γιώργο Μητσικώστα να διασκεδάζει ζευγάρι και καλεσμένους με τις μιμήσεις του και τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση της βραδιάς. Το ζευγάρι διοργάνωσε και δεύτερη δεξίωση, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά για την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Τότε η Δέσποινα ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε ακόμη.

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα. Το 2007, η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον Γιώργο, το δεύτερο παιδί τους.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ

Το καλοκαίρι του 2003 ήρθε και το τέλος του Ντέμη στην ΑΕΚ και η μεταγραφή στην Ατλέτικο. Το περιβάλλον στην Ένωση δεν “σήκωνε” τον 30χρονο τότε ποδοσφαιριστή. Το είχε δηλώσει άλλωστε και ο ίδιος πως δεν μπορούσε να αποδώσει όπως θα ήθελε στο γήπεδο με όλα αυτά που συνέβαιναν στα διοικητικά της ομάδας: “Mε ένοιαζε το μέλλον της ομάδας και όχι απλά η απόδοσή μου, μοιραία μείωσαν την απόδοσή μου στο γήπεδο, το μυαλό μου ήταν συνέχεια στο ποιος απατεώνας ήρθε να διοικήσει την AEK. Δεν κέρδισα κάτι από αυτό”.

Η Δέσποινα τον ακολούθησε στη Μαδρίτη, όπου έμεινε για ένα χρόνο. Εκεί το ζευγάρι παραχώρησε συνέντευξη στο “Discovery Channel”, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις για τον τρόπο που είχε προβληθεί η οικονομική τους κατάσταση. “Ξοδεύουμε πολλά. Προσπαθούμε να το ελέγχουμε αλλά είναι δύσκολο. Ειδικά τώρα που δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τα χρήματα”, είχαν δηλώσει τότε στην κάμερα.

Η Δέσποινα Βανδή ωστόσο έδωσε μερικά χρόνια αργότερα την απάντησή της. “Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν “Made in Europe”.

Αντί για “Made in Europe” είδα μια εκπομπή που λεγόταν “Rich and Famous”, μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!”.

Για την ιστορία η εκπομπή του “Discovery Chanel” στην οποία εμφανίστηκε το ζευγάρι είχε τίτλο “Europe’s Richest People – The Million Sellers” κι αναφερόταν σε ζευγάρια που βγάζουν εκατομμύρια, προβάλλοντας συνεντεύξεις τους και στιγμές από την καθημερινή τους ζωή, όπως για παράδειγμα τον Ντέμη να δηλώνει “ξοδεύουμε χρήματα σε μη απαραίτητες πολυτέλειες, πολλά ρούχα, αυτοκίνητα και πολυτελείς διακοπές” και τη Δέσποινα να κάνει βαράκια στον κήπο της, με προσωπικό γυμναστή.

Πηγή: contra.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X