Με φουλ... φαρέτρα για την «εκδίκηση»

Ειδική περίοδο αξιολόγησης των παικτών που δεν βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή, προγραμματίζει η ΑΕΚ με τον Τιμούρ Κετσπάγια να περνάει στο μικροσκόπιο τους άσους που είχαν δοθεί δανεικοί ή είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής

Παράλληλα με τη μεταγραφική κινητικότητα που παρατηρείται στις τάξεις της «Ένωσης», οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν πως θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα το ξεσκαρτάρισμα που αφορά στους παίκτες, οι οποίοι είτε δόθηκαν δανεικοί, είτε αγωνίστηκαν ελάχιστα κατά τη σεζόν που μας πέρασε.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα να δούμε την έναρξη ενός μίνι… καμπ προετοιμασίας με τους υπό κρίση παίκτες να ρίχνονται στη μάχη προκειμένου να κερδίσουν την εύνοια του προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

Αυτό αφ’ ενός γίνεται προκειμένου να περιοριστεί ο αριθμός των παικτών οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον Κιέλτσε της Πολωνίας και που θα πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αφ’ ετέρου να διαπιστωθεί εάν στο υλικό που ανήκει στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

Τα ονόματα αυτών που θα συμμετάσχουν στη μίνι προετοιμασία δεν έχουν γίνει γνωστά. Σαφέστατα όμως περιπτώσεις παικτών όπως ο Ανδρεόπουλος, ο Φαγέ ίσως και ο Ανάκογλου, να βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X