Ετοιμάζει πρόταση για Λαΐφη, στα υπόψιν ο Κάτσαρ

Σενάριο για ΠΑΟΚ και Λαϊφη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοικτό παραμένει το θέμα του Σέρβου χαφ, μιας και προτεραιότητα δίνεται στον 23χρονο άσο της Ανόρθωσης, για τον οποίο η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση

Δεν αποκλείεται η σημερινή αναχώρηση του Τιμούρ Κετσπάγια να συσχετιστεί με την επίσημη πρόταση την οποία ετοιμάζει η ΑΕΚ για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη της Ανόρθωσης.

Ο Γεωργιανός προπονητής αναχωρεί για την Κύπρο, προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την μόνιμη εγκατάστασή του στη χώρα μας, ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψει και επίσκεψη μεταγραφικής υφής. Σε κάθε περίπτωση, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Κετσπάγια θα συνοδεύεται από τους δύο συνεργάτες του, τον γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ και τον προπονητή Σόσο Τσέντια.

Μετά και τη χθεσινή σύσκεψη επί των μεταγραφικών, φαίνεται πως υπήρξε ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά στην επιλογή της ΑΕΚ για τη θέση του «κόφτη», με τον Κωνσταντίνο Λαΐφη να έρχεται σε πρώτο πλάνο και την υπόθεση του Γκόικο Κάτσαρ να έπεται. Η «Ένωση» βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 29χρονο Σέρβο άσο εδώ και αρκετές μέρες, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν το θέμα να «παγώνει». Και αιτία για αυτό το «πάγωμα» είναι η περίπτωση του Λαΐφη, που συζητήθηκε τα τελευταία 24ωρα και δείχνει να κερδίζει έδαφος.

H ΑΕΚ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του ταλαντούχου άσου, ξεκινώντας επαφές με την Ανόρθωση! Μπορεί από την Κύπρο να τονίζεται ότι για τον Λαΐφη υπάρχει ρήτρα η οποία φτάνει μάλιστα στις 600.000 ευρώ, ωστόσο η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, καταβάλλοντας ένα μικρότερο ποσό και παραχωρώντας έναν ή και δύο παίκτες, δανεικούς στον κυπριακό σύλλογο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X