Ομάδα για όλα τα... πλάνα

Ομάδα για όλα τα... πλάνα
Photo Credits: INTIME

Η νέα ΑΕΚ «χτίζεται» σταδιακά και σε γερές βάσεις. Γιούρι Ζντοβτς και Μάκης Αγγελόπουλος έχουν πάρει… επ’ ωμού την δημιουργία του ρόστερ της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν και σε μια πολύ σημαντική κίνηση ανανέωσης. Αυτή του Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος για έναν ακόμα χρόνο θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα, με τον δικέφαλο στο στήθος.

Και η κίνηση αυτή είχε πολύ μεγάλη σημασία για το ρόστερ, αλλά και τις θέσεις στην front line. Με την παρουσία του «Μίνια», αλλά και τους Σάκοτα-Ουίλιαμς στη θέση «4», η Ένωση ισχυροποιείται στο κομμάτι αυτό. Κυρίως, διότι διαθέτει παίκτες αθλητικούς, που διαθέτουν και αξιόπιστο σουτ τριών πόντων. Παράλληλα, με την παρουσία των Σάκοτα και Μιλόσεβιτς, ο Ζντοβτς μπορεί να δοκιμάσει αρκετά συστήματα με τον αρχηγό στο »4» και τον Βόσνιο  στο «3», σχήματα τα οποία κατά τη διάρκεια των play off της σεζόν που ολοκληρώθηκε είχαν αποτέλεσμα.

Παράλληλα, με την παρουσία του Μιλόσεβιτς για έναν ακόμα χρόνο στην Βασίλισσα, «ξεκαθάρισε» και η παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο ρόστερ. Ο ηγέτης της Ένωσης θα βρίσκεται στη θέση του σέντερ, στην οποία κατά την πρώτη του σεζόν στην ομάδα έκανε… πράγματα και θαύματα. Και με το συμπλήρωμα που είναι στα… σκαριά, έναν αθλητικό σέντερ δηλαδή, ο «Λου» θα έχει την ευκαιρία να μην καταναλώνει τόσο πολύ ενέργεια στην άμυνα, αλλά να προσφέρει πολλά στην επίθεση.

Η παρουσία Μιλόσεβιτς έφερε… ντόμινο από νέα δεδομένα, σχετικά με το ρόστερ της ΑΕΚ τη νέα σεζόν, όμως δίνει στον Γιούρι Ζντοβτς τη δυνατότητα να δοκιμάσει πολλά διαφορετικά σχήματα, κάνοντας την Ένωση απρόβλεπτη και -άκρως- επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X