To «ΟΚ» του Γιούρι και η αύξηση αποδοχών

Ο ήρωας των 25.000 ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Ο σχεδιασμός της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Πέραν του κομματιού της ενίσχυσης, όπου έχουν ήδη γίνει οι πρώτες κινήσεις, ενώ οι συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται, η Ένωση φρόντισε να διατηρήσει και ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του περσινού «παζλ» στις τάξεις της. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα φορά τα κιτρινόμαυρα για μία ακόμα σεζόν, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Βασίλισσα.

Για να φτάσουμε σε αυτή την εξέλιξη, όμως, πέρασαν αρκετές μέρες, μετά το τέλος της σεζόν. Μέρες κατά τις οποίες ο Γιούρι Ζντοβτς καθόριζε τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Έτσι, η υπόθεση παραμονής του «Μίνια» πήγε… πίσω κάποιες μέρες. Όλα αυτά μέχρι τις 16 Ιουνίου, όταν και το «ξανθό σκυλί» έδωσε την έγκρισή του, σε συνάντηση που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ώστε να γίνει η κίνηση-ματ και ο Βόσνιος φόργουορντ να παραμείνει κάτοικος Αθηνών.

Από εκεί και πέρα, εκτός της παραμονής του στην Ένωση, ο Μιλόσεβιτς θα έχει και νέο συμβόλαιο. Και σε αυτό θα έχει αυξημένες αποδοχές, με χρήματα σαφώς περισσότερα σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι, σε μια κίνηση που δείχνει πως η ΚΑΕ ΑΕΚ εκτίμησε -και με το παραπάνω- την προσφορά του «Μίνια» στην ομάδα την τελευταία διετία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X