Η Ιστορία της ΑΕΚ στα νέα γραφεία

Φουλ επίθεση κατά του Ολυμπιακού και του συστήματος που ελέγχει την κατάσταση εξαπέλυσε η ΑΕΚ. Επειτα από την καταιγιστική παρουσία του Πέτρου Καϊμακάμη στον αθλητικό εισαγγελέα, η Ενωση εξαπέλυσε μετωπική επίθεση. Η ΑΕΚ δεν έμεινε στα λόγια  και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, προχώρησε σε άμεση καταγγελία προς τον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων για την πρωτοφανή και απίστευτη απάθεια που δείχνει απέναντι σε όσα συμβαίνουν από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που θα έπρεπε να είχε κάνει εδώ και πολλές ημέρες ο αθλητικός εισαγγελέας, ο οποίος θα έπρεπε να είχε παρέμβει κατά της κατάπτυστης ανακοίνωσης εναντίον δικαστικών. Ο Καιμακάμης τα είπα στον Σκουτέρη, τον πρόεδρο της επιτροπής, αλλά η ΑΕΚ σήμερα προχώρησε σε ένα βήμα ακόμα με την έγγραφη καταγγελία της. Η καταγγελία της Ενωσης επιχειρεί να αφυπνίσει συνειδήσεις, αλλά και να δείξει προς όλους πως δεν μπορεί να γίνονται πλέον ανεκτές καταστάσεις που προσβάλουν τη νοημοσύνη.

Στην καταγγελία της ΑΕΚ περιγράφεται με σαφήνεια, πως ενώ υπήρξε μεγάλη ευαισθησία σε κλήσεις προς την ΠΑΕ και τον Μελισσανίδη για τις υποθέσεις Δελφάκη και Κύρκου, συνεχίζει να εμφανίζεται απαθής για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού από την 10η Μαΐου. Ανακοίνωση με εξόχως συκοφαντικές, εξυβριστικές και απειλητικές φράσεις που εκτός των άλλων εξευτελίζουν το κύρος δικαστών, στοχοποιώντας τους, και προξενώντας τους φόβο.

Δίχως να κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, στην ΑΕΚ τονίζουν την εκπληκτική αναφορά του κ. Μπαξεβάνη. Ειδικά με την κίνηση του να υποβάλει ένσταση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, περί εκπροθέσμου της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για την απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ. Το τρομερό είναι μάλιστα πως ο κ. Μπαξεβάνης προχώρησε σε πρωτοφανή κίνηση καταθέτοντας υπόμνημα, προκειμένου να ενισχύσει την απόφαση του Προέδρου της Δευτεροβαθμίου Επιτροπής της ΕΠΟ, κ.Σκουτέρη.

Η ΑΕΚ ζητά το αυτονόητο. Όπως αποδεικνύεται από σωρεία δημοσιευμάτων, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού δημιουργεί ζητήματα και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να είχε υπάρξει αυτεπαγγέλτως παρέμβαση και άσκηση πειθαρχικής διώξεως κατά της ομάδας του Πειραιά. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν οι αρχές πράττει η ΑΕΚ και προχώρησε στην καταγγελία, δείχνοντας έμπρακτα πως δεν κάνει πίσω πουθενά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X