Η μεγάλη... κιτρινόμαυρη επιθυμία του Μιλόσεβιτς

Ο Μιλόσεβιτς ξέρει να κερδίζει τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς θα είναι παίκτης της ΑΕΚ και την ερχόμενη σεζόν. Ο «Μίνια» ήθελε να παραμείνει στην Ένωση και στο φινάλε… δικαιώθηκε, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου, φτάνοντας πλέον τα τρία έτη στη χώρα μας και την ΑΕΚ.

Από την πρώτη στιγμή ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ είχε θέσει σαν απόλυτη προτεραιότητά του την παραμονή του στην Βασίλισσα. Άλλωστε, είχε δημιουργήσει ισχυρές φιλίες εντός των τειχών, ενώ απολάμβανε τόσο τη ζωή στην Αθήνα, όσο και την καθημερινότητα στην Ένωση. Παράλληλα, όμως και στην Ένωση είχαν θέσει ως έναν από τους στόχους της νέας σεζόν να διατηρήσουν τον έμπειρο άσο στις τάξεις τους.

Με την λήξη του πρωταθλήματος είχε μείνει ελεύθερος στην αγορά, όμως ήταν διατεθειμένος να περιμένει πρόταση της ΑΕΚ μέχρι να έρθει. Ήταν τόσο ισχυρή η επιθυμία του να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα με τον «δικέφαλο» που είχε… παγώσει κάθε συνομιλία με τον Άρη τις τελευταίες μέρες, έχοντας την αισιοδοξία πως θα έρθει η πρόταση από την ΑΡΚ. Αυτή ήρθε και δίχως να… χάσει χρόνο έβαλε την υπογραφή του και θα συνεχίζει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιούρι Ζντοβτς για μία ακόμα σεζόν.

Ο «Μίνια» είναι το παράδειγμα πως όταν έχεις πίστη και υπομονή μπορείς να επιβραβευτείς με τρόπο… ιδανικό!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X