Το πικ-εν-ρολ και ο Ιβάνοβιτς

Η ΑΕΚ μαζί με τους κορυφαίους της Ευρώπης!
Photo Credits: INTIME

Η δεύτερη μεταγραφή της φετινής ΑΕΚ, ήταν ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα και δεν τον απέκτησε τυχαία ο Γιούρι Ζντοβτς.

Όποιος παρακολούθησε όλα τα ματς της περσινής ομάδας, σίγουρα θα διαπίστωσε το πιο βασικό. Δηλαδή θα διαπίστωσε ξεκάθαρα ότι οι «κιτρινόμαυροι» σπάνια έπαιζαν πικ-εν-ρολ. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπήρχαν στο ρόστερ κλασικοί παίκτες που να μπορούν να συνεργαστούν και να φτιάξουν τέτοιες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι.

Ο Ιβάνοβιτς είναι ένας παίκτης που φημίζεται ακριβώς για αυτό το κομμάτι, δηλαδή για το πολύ καλό του, πικ-εν-ρολ. Έχει εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας, είναι ταχύτατος στην ντρίμπλα και διεισδύει εξαιρετικά προς το αντίπαλο καλάθι. Μάλιστα, έχει δείξει την ικανότητα τόσο στο να τελειώνει ιδανικά τις φάσεις που προκύπτουν στα πικ-εν-ρολ, αλλά και να βρίσκει ιδανικά τον ελεύθερο συμπαίκτη με ασίστ.

Η επιλογή του Ιβάνοβιτς προσφέρει μεγάλη ευελιξία στο κομμάτι της δημιουργίας και της εκτέλεσης και είναι πολύ καλή επιλογή από τον Γιούρι Ζντοβτς. Άλλωστε, ειδικά στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ, οι ομάδες που φτάνουν ψηλά, στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στο πικ-εν-ρολ παιχνίδι και αυτό σκοπεύει να κάνει και η ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X