Αυτό θα είναι το λάθος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας ως δεδομένο φέτος ότι, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, η σεζόν αρχίζει πολύ νωρίτερα για την ΑΕΚ, ουσιαστικά διαφοροποιούνται όλα όσα αφορούν στον προγραμματισμό της ομάδας. Αν δηλαδή πέρυσι οι άνθρωποι της Ένωσης ήλπιζαν πως μπορούν να βρουν μεταγραφικά “λαβράκια” στα τέλη Αυγούστου, φέτος δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί το ίδιο. Όχι ότι τότε δεν θα κυκλοφορούν παίκτες αξίας, ελεύθεροι στην ποδοσφαιρική αγορά, οι οποίοι για διάφορους λόγους θα έχουν μείνει δίχως ομάδα. Αυτό έλειπε… Πάντα συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει. Για όσους όμως έχουν την ευχέρεια να περιμένουν ως τότε.

Για την ΑΕΚ η φετινή σεζόν δεν έχει την παραμικρή ομοιότητα με τις προηγούμενες. Ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League, όσο δύσκολος κι αν είναι, θα πρέπει να αποτελεί επιτακτική ανάγκη, αφού η Ένωση αρχίζει σιγά – σιγά να “χτίζει” ξανά το ευρωπαϊκό της προφίλ, με σκοπό να επιστρέψει δυναμικά στους ισχυρούς των διεθνών διοργανώσεων. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Ότι ουσιαστικά οι υπεύθυνοι του Δικεφάλοι είναι “υποχρεωμένοι” να στελεχώσουν το ρόστερ όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έτσι ώστε να παρουσιάσει η ομάδα το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο αρχικά στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League και στη συνέχεια, αν έχει επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης, στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Όλο αυτό όμως εγκυμονεί κινδύνους. Επιλογές με ρίσκο για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού και φυσικά πιο ακριβές κινήσεις, μια και ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού και η τιμή αρκετών ποδοσφαιριστών βρίσκεται στα …ύψη. Για την ΑΕΚ το μεγαλύτερο λάθος θα είναι να κάνει από εδώ και στο εξής βεβιασμένες κινήσεις, απλώς και μόνο για να ενισχύσει το ρόστερ της. Ναι μεν από τη μία δεν υπάρχει χρόνος για να περιμένει τις …ευκαιρίες του Αυγούστου, αλλά από την άλλη θα είναι ακόμα μεγαλύτερο λάθος να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που δεν είναι καλύτεροι απ’ όσους βρίσκονται ήδη στην ομάδα. Το πιο σημαντικό για τον Τιμούρ Κετσπάγια εννοείται ότι είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Παίκτες όμως πρώτης γραμμής που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μόνο έτσι θα καταφέρει να δουλέψει μαζί τους όπως ο ίδιος θέλει για να εμφανίσει στις 28 Ιουλίου το αγωνιστικό πρόσωπο που πρέπει. Γι’ αυτό και χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα μέχρι να φύγει η ομάδα για την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X