Αρέσει ο Λαΐφης στον Τιμούρ

Αρέσει ο Λαΐφης στον Τιμούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ξεκίνησαν όπως είναι λογικό μια σειρά από μεταγραφικά σενάρια, που φέρονταν να είναι στη λίστα του τεχνικού της «Ένωσης». Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, μονάχα μία περίπτωση παίκτη από την Μεγαλόνησο είναι στο μπλοκάκι του Τιμούρ και θα ενδιέφερε τον Γεωργιανό τεχνικό να την προχωρήσει.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, τον 23χρονο πολυσύνθετο άσο της Ανόρθωσης, που μπορεί να αγωνιστεί είτε σαν αριστερό μπακ, είτε σαν στόπερ, είτε σαν αμυντικός μέσος. Ενώ κατά συνθήκη έχει χρησιμοποιηθεί και ως αριστερός χαφ! Ο Λαΐφης είναι ένας παίκτης που εκτιμά ο προπονητής της ΑΕΚ και θα τον ήθελε στην «Ένωση», θεωρώντας πως έχει τα στοιχεία εκείνα που απαιτούνται, για να ενταχθεί στο απαιτητικό σύνολο που δημιουργείται.

Ο αριστεροπόδαρος άσος ανήκει στην Ανόρθωση, ενώ κατά το παρελθόν είχε παραχωρηθεί δανεικός και στην Αλκή. Πριν την Ανόρθωση, βρισκόταν για τρία χρόνια στις Ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ με την Εθνική της Κύπρου μετρά 7 συμμετοχές. Φορώντας για πρώτη φορά τη φανέλα της χώρας του, το 2014.

O Λαΐφης έκανε μια σούπερ σεζόν πέρυσι και μάλιστα για τον 23χρονο πολυσύνθετο άσο, κινήθηκε πρόσφατα η Αούστρια Βιέννης, του Θόρστεν Φινκ. Με την ομάδα της Αυστρίας να καταθέτει σύμφωνα με πληροφορίες και πρόταση για τον αγορά του ταλαντούχου άσου, η οποία έφτανε στις 400.000 ευρώ, αφήνοντας και ένα ποσοστό μεταπώλησης στην Ανόρθωση. Με τον κυπριακό σύλλογο να την απορρίπτει, κοστολογώντας υψηλότερα τον κορυφαίο Κύπριο παίκτη, αυτή τη στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X